Fra venstre: Lars Blauenfeldt, Tommy Both Juul og Søren Bunk. Pressefoto

Fra venstre: Lars Blauenfeldt, Tommy Both Juul og Søren Bunk. Pressefoto

DIS køber op og sammenlægger

Uni Consulting og mpeople bliver til én virksomhed

DIS Group, der blandt andet ejer konsulent- og rekrutteringsvirksomheden Uni Consulting og den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, har købt konsulent- og rekrutteringsvirksomheden mpeople.

Med opkøbet lægges Uni Consulting og mpeople sammen. Sammenlægningen sker med henblik på at styrke de to virksomheders position samt at udnytte synergier fra komplementerende elementer fra de to virksomheders markeder og geografiske placeringer. Uni Consultings kontorer ligger i Aalborg, Kolding og Skanderborg, mens mpeople’s ligger i Aarhus og Hillerød.

Uni Consulting har siden 2008 leveret ingeniører og tekniske konsulenter til projekter over hele landet og til mange forskellige brancher. mpeople har mere end 20 års erfaring med konsulentydelser, rekruttering og rådgivning i software- og elektronikudvikling hos nogle af Danmarks største og førende virksomheder inden for produktudvikling.

Ét ambitiøst brand

Det nye selskab drives fremover som ét brand; mpeople med mpeople’s stifter og administrerende direktør Lars Blauenfeldt og Uni Consultings direktør Tommy Both Juul som en del af den daglige ledelse.

"Det nye mpeople skal fokusere på salg af konsulenter og dermed også differentiere sig fra DIS/CREADIS, der er en international vidensvirksomhed, der blandt andet leverer tekniske totalløsninger og rådgivning til industrien. Som altid vil det være det konkrete behov, der afgør, om kunden vælger den ene eller anden løsning," siger Søren Bunk, direktør og partner i DIS Group.

"I mpeople bliver vi specialister i konsulentydelser, rekruttering og agil uddannelse inden for software- og elektronikudvikling. Vi ser frem til yderligere at konsolidere os i et konsulentmarked, der er i forandring, et marked der kræver fleksible løsninger, hurtig respons og kvalificerede konsulenter. Flere af vores kunder efterspørger one-point of contact, når de skal bruge konsulenter, og vi ser det som en kæmpe styrke, at vi sammen dækker alle fagområder," siger Tommy Both Juul, der har været direktør i Uni Consulting siden 2014.

Sammenlægningen af Uni Consulting og mpeople skete pr. 1. oktober 2019.

Publiceret 25 October 2019 15:00