Cityforeningen håber på mange mennesker i butikkerne på Adelgade til Sort Nat, siger foreningens formand Lene Langballe. Arkivfoto

Cityforeningen håber på mange mennesker i butikkerne på Adelgade til Sort Nat, siger foreningens formand Lene Langballe. Arkivfoto

Trods vej-rod:

Adelgade og butikkerne lever

Cityforeningen håber på stort ryk-ind til Sort nat på fredag

Af
Claus Sonne

"Det kan godt være, at Adelgade er noget rod lige nu, men der er stadig liv i butikkerne. Og det synes jeg, at folk skal komme og se, når der er Sort Nat."

Sådan lyder opfordringen fra Lene Langballe, indehaver af Stof & Sy samt formand for Skanderborg Cityforening, der igen i år arrangerer Sort Nat. Det foregår 25. oktober fra kl. 18-22.

Lene Langballe understreger, at selv om det er blevet lidt mere besværligt at få adgang til butikkerne på den vestlige del af Adelgade, så er der stadig masser af muligheder for parkering.

"Der er plads både på Mindet, på p-pladsen ved Kvickly og flere andre steder," siger hun og håber på mange mennesker i gaden til Sort Nat.

"Det er en speciel aften, hvor der er ekstra god tid til at undersøge de mange specialbutikker, Skanderborg har. Mange steder vil der desuden være noget godt til ganen, så jeg synes, der er rigtig mange gode muligheder for folk i Skanderborg og omegn," siger Cityforeningsformanden.

Publiceret 24 October 2019 13:00