Pressefoto.

Peter Sommer udgiver nyt album og kommer hjem til Skanderborg

Peter Sommer & Tiggerne gæster VoxHall i det nye år

I fredags udkom 'Vi Der Valgte Mælkevejen', som er anden single fra Peter Sommers kommende album. Albummet udkommer i starten af de nye år og efterfølges af en større Danmarksturné med Tiggerne, som også sender Peter Sommer forbi Kulturhuset i hjembyen, Skanderborg. Det sker 20. februar, oplyser Kulturhuset Skandebrorg på sin hjemmeside

”Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år. Bandleaderen er lykkelig og glæder sig til et nyt år med ny plade og videre horisonter,” udtaler Peter Sommer i en pressemeddelelse.

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen 'Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske', som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder med koncerter, der indeholder nyt materiale og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

Singlen 'Begge Veje' udkom i slut-maj og er første smagsprøve på, hvad Peter Sommer har at byde på næste år.

Prisnomineret

Peter Sommer er torsdag nomineret til to Danish Music Awards for Årets Album og Årets Danske Solist.

Tidligere i år blev det til tre prestigefyldte Steppeulve-statuetter, da Peter Sommer vandt Årets Album, Årets Tekstforfatter samt Årets Komponist for sidste års anmelderroste album 'Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske'. Han vandt desuden også Carl-Prisen som Årets Tekstforfatter.

Anmelderne roste Peter Sommers tårnhøje musikalske ambitionsniveau og ærlige granskning af den svære kærlighed på albummet, mens publikummet strømmede til Peter Sommer & Tiggernes koncerter rundt om i landet i sommer. Her leverede holdet fantastiske præstationer på en række toneangivende festivaler såsom Heartland Festival, Northside Festival, Tinderbox Festival, Jelling Festival og Smukfest.

Billetsalget til koncerten 20. februar i Skanderborg er i fuld gang og billetter kan købes på Kulturhuset Skanderborgs hjemmeside.

jwh

Publiceret 17 October 2019 10:50