Wicky Hannah Kjær fra Tebstrup har sit eget gellak-mærke. Gellak skal hærde under uv-lys og bliver meget holdbart. Foto: CSJ

Wicky Hannah Kjær fra Tebstrup har sit eget gellak-mærke. Gellak skal hærde under uv-lys og bliver meget holdbart. Foto: CSJ

Wicky Hannah går all in på negle-eventyr

Webshoppen www.wickyhannah.dk sælger farve og pynt til neglene - og det er populært. Derfor har kvinden bag nu sagt sit job op for at satse fuldt ud på neglene

Af
Christina S. Johansen

Tebstrup "Hej, det er Wicky. Nu har jeg gjort det! Jeg har lige sagt op! Så nu kan du roligt skrive, at jeg går all in på min egen virksomhed," lyder det helt boblende i den anden ende af røret.

"Hold da op, tillykke. Hvordan har du det så lige nu," svarer undertegnede tilbage.

"Jeg er så lykkelig. SÅ glad! Og jeg glæder mig bare så meget til at kaste mig ud i det her fuld tid. Jeg er så flyvefærdig, som jeg kan blive," svarer Wicky Hannah Kjær fra Tebstrup.

Hun har i fire år drevet sin egen webshop, der hedder www.wickyhannah.dk, med farve og pynt til neglene - herunder sit eget gellak-mærke.

Man kommer ikke uden om, at det her er kemi, men jeg fandt frem til et produkt, som levede op til alle de krav, jeg selv stillede, samt al lovgivning, OG som tilmed var rigtig godt

Indtil nu har hun arbejdet halv tid som lærer ved siden af webshoppen, hvilket hun har været rigtig glad for, og som har fungeret fantastisk, men eftersom webshoppen har fordoblet sin omsætning alle fire år, var det ved at være på tide at vælge - og det har hun altså nu gjort. Hun går all ind på negle-eventyret og iværksætteriet.

"Jeg er jo gået fra at have et par ordre om ugen, til at det her er et fuldtidsjob ved siden af halvtidsjobbet som lærer," forklarer Wicky Hanna Kjær.

Det lyder hårdt, savner du ikke at ligge på langs i sofaen?

"Jeg kan enormt godt lide at have et højt tempo, og så elsker jeg det, jeg laver, og derfor føles det ikke som arbejde. Det er jo i bund og grund min hobby - den er bare blevet enormt stor. Faktisk er jeg også uddannet negletekniker."

Sådan begyndte det

Webshoppen driver Wicky Hannah Kjær fra hjemmet i Tebstrup. Her har neglelak, gellak, negleudstyr og negledekorationer nu spredt sig fra et til seks rum. Alle lakkerne er blevet indrettet i det, der skulle forestille at være husets hovedindgang - og selv sønnerne har måttet lægge værelser til en del af udstyret.

Ja, den lille hobby har i sandhed taget om sig, og det hele begyndte faktisk ved, at det gellak-mærke, som Wicky Hannah og veninderne brugte, viste sig at være allergifremkaldende og derfor blev trukket tilbage.

"Jeg tænkte: 'Jamen, hvad så nu? Og så begyndte jeg ellers at undersøge, hvilke regler der egentlig er på det her område for at finde ud af, hvad man kan bruge trygt," siger Wicky Hannah Kjær og fortsætter:

"Man kommer ikke uden om, at det her er kemi, men jeg fandt frem til et produkt, som levede op til alle de krav, jeg selv stillede, samt al lovgivning, OG som tilmed var rigtig godt. Så jeg startede ud med 100 farver."

Har selv bestemt alt

Dermed var Wickyhannah.dk født.

Der er ingen tvivl om, at der er mange holdninger i den her branche - og der er mange, som er ude med riven og har spidse albuer

"Og jeg har selv bestemt alt lige fra penslen til formen på flasken til mærkatet derpå. Jeg synes, at det er fedt selv at kunne bestemme hver eneste detalje i, hvordan det her skal gøres," siger Wicky Hannah Kjær.

Det var dog ikke uden lidt bæven, at den unge kvinde kastede sig ud i iværksætteriet, forklarer Wicky Hannah Kjær:

"Det var da lidt med janteloven på skulderen, at jeg sprang ud i det her. Jeg tænkte: 'Kan folk nu lide det, jeg kommer med?' Der er ingen tvivl om, at der er mange holdninger i den her branche - og der er mange, som er ude med riven og har spidse albuer."

Publiceret 10 October 2019 17:00