Sct. Georgs Gilderne og Bloms jule-begaver børn fra Højvangen

Målgruppen er børn i alderen 5-13 år, der bor på Poul la Cours Vej, Chr. Kolds Vej og NFS. Grundtvigs Vej

Af
Charlotte Strandgaard

Projekt Højvangen

Børn i Projekt Højvangens område har i år mulighed for at ønske sig en ekstra julegave, som måske kan gå i opfyldelse. Sct. Georgs Gilderne i Skanderborg har sammen med Bloms Butikker taget initiativ til ”Ønsketræet”, som er et juletræ, der kommer til at stå i Bloms Butikker i december måned.

"Vi vil gerne give børn, der måske ikke får så mange julegaver mulighed for at få en ekstra gave, og vi er glade for at vi kan gøre det sammen med Projekt Højvangen, så det bliver børn i Skanderborg, vi hjælper," siger Karen Bodi Ravn fra Sct. Georgsgildet i Skanderborg.

Børn i alderen 5-13 år, der bor på Poul la Cours Vej, Chr. Kolds Vej og NFS. Grundtvigs Vej kan inden 14. oktober aflevere et ønske på Projekt Højvangens kontor. Ønsket må koste mellem 100-200 kr., og en seddel med ønsket hænges på Ønsketræet i butikscentret.

Her kan kunder i centret hente en seddel med ønsket og købe gaven, som så ender under juletræet hos det enkelte barn.

"Der er ingen garanti for at få sine ønsker opfyldt, da vi jo er afhængige af, at der er kunder i Bloms Butikker, som vil købe gaverne," siger Karen Bodil Ravn videre om det nye projekt.

Vi vil gerne give børn, der måske ikke får så mange julegaver mulighed for at få en ekstra gave

Ønsketræet med ønskesedler stilles op i Bloms Butikker samme dag som byens juletræ tændes og julemanden vækkes – nemlig fredag 29. november. Samme weekend vil frivillige fra Sct. Georgsgildet være til stede ved træet til at svare på spørgsmål og til at tage i mod donerede gaver.

De donerede gaver uddeles ved Fællesspisningen i Højvangen tirsdag 17. december.

Publiceret 08 October 2019 15:00