1000 jobsøgende og studerende kiggede forbi Fælleden til jobmesse. Foto: Ole Nissen

1000 jobsøgende og studerende kiggede forbi Fælleden til jobmesse. Foto: Ole Nissen

1000 messegæster tog på jobdating

Job 1000 jobsøgende og studerende kiggede forbi Fælleden til jobmesse. Her stod mere end 50 lokale virksomheder fra forskellige brancher klar med ledige stillinger. Det fortæller Skanderborg Kommune.

Messen er et godt alternativ til den traditionelle jobsøgning. Den bygger videre på erfaringerne fra sidste års jobmesse, men i år var den udvidet med endnu flere virksomheder og jobsøgende. Som noget nyt var studerende fra ingeniøruddannelserne i Aarhus og Horsens nemlig inviteret med.

Selvom Skanderborg er en af de kommuner med færrest ledige målt i procent, har kommunen stadig en del mennesker, der mangler et arbejde.

"Idéen bag arrangementerne er at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Blandt andet kan virksomhederne få et førstehåndsindtryk af potentielle kandidater uden de omkostninger, der normalt er forbundet med at slå en stilling op. Samtidig kan man som ledig komme tæt på en række forskellige virksomheder og brancher," fortæller jobcenterchef Anja Nørby Sørensen fra Skanderborg Kommunes Jobcenter.

Bag messen, som formentlig gentages næste år, står Skanderborg og Odder Kommuner.

Publiceret 01 October 2019 10:33