Anni Hjortnæs fik månedens Røde Kors-buket for sit engagement og store indsats som frivillig butiksleder i Røde Kors-butikken på Torvet i Hørning. Foto: Grethe Bo Madsen

Anni Hjortnæs fik månedens Røde Kors-buket for sit engagement og store indsats som frivillig butiksleder i Røde Kors-butikken på Torvet i Hørning. Foto: Grethe Bo Madsen

Ildsjæl blev overrasket med Røde Kors-buket

Anni Hjortnæs, der er butiksleder i Røde Kors butikken på Torvet i Hørning, fik månedens Røde Kors-buket

Af
Grethe Bo Madsen

Hørning Hos Røde Kors viser man sin glæde over de frivilliges indsats ved at uddele månedens buket.

Den gives til en frivillig, der har gjort et særligt stort og flot stykke arbejde for Røde Kors. I denne måned gik buketten til Anni Hjortnæs, der er butiksleder i Røde Kors butikken på Torvet i Hørning.

De godt 40 frivillige i butikken var blevet enige om at indstille hende til månedens buket.

Fredag mødte de op sammen med Nikolaj Christian Karlsen fra Røde Kors' hovedkontor i København for at overraske hende i butikken med buketten.

"Anni bruger mange, mange timer i forretningen, det er hendes halve liv. Hun er den, der tager det store slæb. Er der en frivillig der ikke kan komme, så er Anni er hun altid parat til at tage en ekstra vagt. Hun forstår at have mange bolde i luften og fange alle boldene igen. Hun er et energibundt, og vores alle sammens "mor". Altid hjælpsom, altid positiv, og så har hun et smittende humør," fortæller Ulla Hjorth, der er en af de frivillige, der arbejder sammen med Anni.

Anni Hjortnæs har været frivillig i Røde Kors butikken i fem år og været leder af butikken i tre år.

"Det er rigtig dejligt at være butiksleder her sammen med de mange skønne frivillige. Jeg vil gerne gøre et stykke arbejde for Røde Kors, og så synes jeg personligt også at der er sjovt at stå for en butik. Jeg bok kun lige 200 meter herfra, så det er nemt for mig at smutte herned," fortæller Anni.

Publiceret 27 September 2019 17:00