På et borgermøde 30. september kan man foreslå, hvordan Dagli' Brugsen i Tebstrup øger omsætningen. Foto Christina Johansen

På et borgermøde 30. september kan man foreslå, hvordan Dagli' Brugsen i Tebstrup øger omsætningen. Foto Christina Johansen

Be'r om hjælp:

Dagli' Brugsen Tebstrup har økonomiske kvaler

Et borgermøde skal afklare, hvorfor omsætningen i Dagli' Brugsen falder

Af
Claus Sonne

"Vi mangler penge. Mange penge. Og vi er ude i et 'make or brake-scenarie."

Så markant er udmeldingen fra Bo Blynning, der er uddeler i Dagli' Brugsen i Tebstrup. Af sammen grund er det indkaldt til et borgermøde 30. september.

"Vi kan konstatere, at vores omsætning falder, selv om vores beliggenhed er god og jeg synes, at vi har et godt sortiment. Men jeg kan ikke sætte fingeren på, hvorfor kunderne ikke bruger flere penge hos os. Derfor håber jeg, at folk fra Tebstrup og omegn møder op på borgermødet og hjælper os med at blive klogere på, hvad vi skal skrue på for at øge omsætningen i butikken, hvilket er helt afgørende for vores fremtid," siger Bo Blynning.

Status

Status er, at butikken kan ikke forsætte driften med den omsætning, der lægges i butikken i øjeblikket. I budgettet for 2019 kan man se en forventning til en lille stigning i forhold til 2018, men status efter årets første måneder er, at omsætningen faktisk er lidt mindre end i 2018.

"Det er desværre ikke en problematik, vi står alene med. Af de 60 dagligvarebutikker, der er i vores distrikt, har cirka 10 procent det svært, selv om den samlede omsætning er stigende," konstaterer Bo Blynning.

Borgermødet finder sted i Landsbyordningen mandag 30. sep. kl. 19.

Publiceret 26 September 2019 11:39