Hos ByMakers fylder netværkstankegangen meget i det daglige. Blandt andet har man faste netværksarrangementer flere gange om måneden. Pressefoto

Hos ByMakers fylder netværkstankegangen meget i det daglige. Blandt andet har man faste netværksarrangementer flere gange om måneden. Pressefoto

ByMakers laver en ny pris: "Vi vil hylde det gode netværket"

Kontorfællesskabet ByMakers i Skanderborg vil fejre 'det gode netværk' med en ny pris

Skanderborg Netværk er nøgleordet hos kontorfællesskabet og iværksætterhuset ByMakers i Skandeborg, hvorfra soloselvstændige og iværksættere driver deres forretning. Derfor har man hos ByMakers besluttet at lave en ny pris - en såkaldt netværkspris, som handler om at få fokus på de personer, der perfektionerer kunsten at netværke.

For ByMakers handler dét at være en god netværker både om at bruge sit netværk til gavn for andre, men også om at anvende sit netværk aktivt i sin egen forretning.

Uddeles til januar

Alle kan indstille en eller flere kandidater, og et panel vil i januar 2020 vurdere, hvem der skal vinde prisen ud fra en række kriterier. ByMakers har ambitioner om at uddele prisen hvert år fremover. Første gang bliver til Netværksfredag i januar 2020.

"Et godt netværk er en forudsætning for at skabe en god forretning og gøre den til en succes. Vi vil gerne fejre det gode netværk og også gøre det mere udbredt, at man hjælper hinanden videre, når man kan. Derfor har vi valgt at uddele en netværkspris," lyder det i en pressemeddelelse fra Anni Schmidt Pedersen, som har startet ByMakers.

I det daglige fylder netværkstanken også hos ByMakers. Blandt andet har man faste netværksarrangementer flere gange om måneden.

Publiceret 14 September 2019 11:30