Det vurderes, at cirka 1000 personer var forbi den første udgave af Skønfest. Arkivfoto: Per Bille

Det vurderes, at cirka 1000 personer var forbi den første udgave af Skønfest. Arkivfoto: Per Bille

Ny byfest trak 1000 gæster:

For tidligt at sige om Skønfest skal fortsætte

I de kommende uger skal Skanderborgs nye byfest evalueres

Af
Claus Sonne

Skanderborg 1000. Så mange ansigter var der cirka, ifølge et skøn, til stede i og omkring Byparken, da der 31. august var debut på Skønfest, Skanderborgs nyeste fest.

Festen, der kulminerede med en koncert med Ida Nielsen og havde tilbud til både børn og voksne, blev arrangeret hurtigere, end sådanne arrangementer normalt tager at arrangere, men foreningen Skønnest ved Skanderborg, der stod bag løjerne, er ganske godt tilfreds. Det siger foreningens formand Jørgen Kiærskou.

"Også fordi det var første gang, vi arrangerede Skønfest, synes vi, at det gik rimelig godt. Det er klart, at der er ting, vi kan og skal gøre anderledes - og at det vil være en anden øvelse, når vi har bedre tid," siger han og fortsætter:

"Vi synes selv, at besøget var fint, godt hjulpet på vej af fantastisk vejr. Og vi synes, at det er godt, at der sker noget i Skanderborg. Men nu skal vi både internt og sammen med Skanderborg Kommune evaluere på dagen."

Kommer der en Skønfest 2020?

"Det er for tidligt at sige. Der er også noget økonomi, vi skal tage i ed. Men vi håber da på det," siger Jørgen Kiærskou.

Publiceret 11 September 2019 15:00