Moo Sas succesfulde teknikhold. Pressefoto

Moo Sas succesfulde teknikhold. Pressefoto

Medaljeregn og pokal til Moo Saas taekwondo-kæmpere

Det skortede ikke på medaljer til Danish Open i teknik

Taekwondo Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub var i samarbejde med Risskov vært ved weekendens Danish Open i teknik, som i år blev afholdt i Forum Horsens, da klubbens normale hjemmehal Fælledhallen var optaget af andre aktiviteter. Og den arrangerende klub tog godt for sig af medaljer og desuden pokalen for 3. bedste hold på dagen.

Læssevis af medaljer

Danish Open var sæsonstart for klubben teknikhold, og det bliver en meget vigtig sæson for Moo Sa’s bedste teknikudøvere. Således slutter sæsonen i maj næste år med et VM i teknik på hjemmebane i Herning.

Følgende fik guldmedaljer: Andreas Sørensen i junior freestyle, Laura Nancke i pige freestyle, Sofia Sørensen og Vicca Holm i pardisciplinen for børn og Monique Brændbyge, Benedicte Andersen og Sophia Ladewig fra Gangnam og Herlev i teamgruppen for rødbælter.

Følgende fik sølv: Sofia Sørensen i både freestyle rødbælter og den individuelle gruppe, Monique Brændbyge i junior rødbæltegruppe, Sigrid Biltoft, Anna Hansen og Jacob Tabermann i teamgruppen for grøn/blåbælter, Signe Damgaard i freestyle, hun fik også sølv i team-gruppen sammen med Laura Nancke og Amalie Petersen fra Islev.

Følgende fik bronze: Silja Kjølbo i junior sortbæltegruppen, Sigrid Biltog og Jacob Tabermann i pargruppen, Jacob Tabermann i den individuelle gruppe og Annesofie Fredberg i sortbæltegruppe -30 år.

Klubben havde også flere flotte finaleplaceringer og håber flere af disse kan konverteres til medaljer ved de kommende stævner.

Publiceret 10 September 2019 13:00