Elever på Låsby Skole har lavet lysposer som dem på billedet. En sponsor kan købe posen og skrive en hilsen.

Elever på Låsby Skole har lavet lysposer som dem på billedet. En sponsor kan købe posen og skrive en hilsen.

Stafet for Livet i Låsby:

Nøgleordet er håb

7. og 8. september samler Låsby penge ind til kampen mod kræft - og mindes

Af
Claus Sonne

Flere steder i landet finder man Stafet for Livet-arrangementer, hvor der i løbet af et døgn samles penge ind til kampen mod kræft. Nu kan Låsby også skrives på listen.

May Britt Klamer og hendes mand er initiativtagere til arrangementet, der foregår i Låsby Søpark 7.-8. september fra kl. 11 til kl. 11.

"Vi har begge mistet en far til kræft og fik sidste år ideen om at lave arrangementet. Vi kontaktede Kræftens Bekæmpelse, der står bag arrangementerne og fik et go," fortæller May Britt Klamer, der kan glæde sig over stor opbakning.

"Låsby er en lille by, hvor vi står sammen. Alle er med i det her: Børnehave, skole, plejehjem og mange andre. Allerede ved det første møde var arbejdsgruppen på plads, og efterfølgende er der blevet ved med at komme frivillige til. Det er fantastisk," konstaterer May Britt Klamer, der i skrivende stund kan se antallet af deltagere nærme sig 350. Heraf er godt 31 såkaldte fightere, altså personer der har eller har haft kræft.

"Nøgleordet er håb. Selvfølgelig mindes vi også de kære, vi har mistet, men via arrangementet samler vi penge ind til kampen mod kræft og ser på den måde fremad," siger May Britt Klamer.

Man kan læse mere om arrangementet her: www.stafetforlivet.dk/stafet/laasby

Publiceret 05 September 2019 19:30