Ida Nielsen spillede i syv år med verdensnavnet Prince. Nu bor hun i Stilling, hvor hun har et øvelokale hos 'Blue on Black', Ida giver koncert i Byparken 31. august.

Ida Nielsen spillede i syv år med verdensnavnet Prince. Nu bor hun i Stilling, hvor hun har et øvelokale hos 'Blue on Black', Ida giver koncert i Byparken 31. august.

Ida indtager Skanderborg med masser af funk og fest

Ida Nielsen, der i flere år spillede med Prince, er flyttet til Stilling

Af
Claus Sonne

Når Kulturaksen og Kulturhusets nye terrasse indvies 31. august bliver der masser af aktivitet omkring Kulturhuset. Det gælder også musikalsk, hvor hovednavnet er Ida Nielsen, bassisten som rigtig mange kender for de år, hvor hun var en fast bestanddel af legendariske Prince's band.

31. august kommer Ida Nielsen med sit band og 'masser af funk og fest'. Og hun har ikke langt at køre, for hun bor såmænd i Stilling.

"Det var lidt af et tilfælde, at det blev Stilling, men jeg er rigtig glad for at bo der. Og så er der oven i købet et super øvelokale hos 'Blue on Black," fortæller hun og tilføjer:

"Det var sådan lidt 'meant to be', da jeg googlede øvelokale og fandt UgeBladets artikel om Blue on Black," ler hun.

Spiller mest i udlandet

Ida Nielsen og band spiller primært i udlandet.

"Danmark er jo et lille land, så det er begrænset, hvor mange koncerter, vi kan give herhjemme. Heldigvis er der masser af udland at tage af," siger hun.

Publiceret 24 August 2019 11:30

Debat:

At tænke sig - Nørregade som stillegade…

debat Jeg har tidligere skrevet og dokumenteret, at vejarbejdet på Adelgade fra Mindet op til Kulturtorvet, hvor man valgte at spærre Mindet til og fra Banegårdsvej i en måneds tid, hvilket så heldigvis varede to måneder at komme til byen af denne gade.

Der var blandt andet på Ladegårdsbakken og ind på Nørregade tydelig skiltning, som beskriver situationen, og på Nørregade var ligeledes skilte om, at der er spærret ved Mindet og ligeledes henvisningskilte med alternative veje ned til byen.

Alligevel blev der mange gange oplevet, at faktisk mange bilister kører helt igennem Nørregade, for så overraskende at møde afspærring til Banegårdsvej.

Hvorfor - trods klar og tydelig skiltning - fortsætter man?

Siger man til sig selv, at det nok kun gælder for de andre bilister og ikke lige mig, og går den, så går den… eller er det en 'aprilsnar'?

Nogle gange blev de frustreret holdende i nogle minutter og må så sande, at de må vende om igen på Mindet.

At tænke sig - en ellers stærkt trafikeret Nørregade som stillegade - og nu efter et par måneder igen er åbnet, som den blevet den foretrukne vej ned mod byen (det tager faktisk mindre tid at køre op til krydset ved Banegården og køre ad Banegårdsvej).

Det ville være mere end velkomment for de, som alligevel vælger at køre til og i særdeleshed fra byen med højere hastighed end det tilladte, at det som en permanent løsning som på den 'Nye Adelgade' bliver etableret en eller anden trafikdæmpende foranstaltning for at få de meget høje hastigheder (vel nok omkring 80-100 km/t) og støj sat ned fra Mindet mod Ladegårdsbakken.

Den 'Nye Adelgade' med røde og hvide markeringer, om man nu syntes om det eller ej, er måske ikke det ”smukkeste”, men er da for hulen efter mine snart 50 år som lokal beboer noget af det bedste, der sket i lang tid, og det ser det markant flot ud.

Jeg oplever, at der efterfølgende er sket en ny holdning om at parkere i højre side på Nørregade, som åbenbart skiltningsmæssigt ikke tidligere er set mod Ladegårdsbakken (kan én parkere der, så må alle parkere der, trods de trafikgener det giver.

Hjertelig tillykke cyklister i en mere sikker kommune.