"Vi trækker lod om kolde kontanter blandt de bilister, som i den kommende tid kører med en bagrudestreamer, der henleder opmærksomheden på de nye, flotte faciliteter i Klank", siger Morten Greve. pr FOTO

Lokker med kolde kontanter:

Flere skal trækkes til fodbold i Galten

Put et klistemærke i bagruden på din bil og deltag i konkurrence - og støt så i øvrigt den lokale sportsklub i Galten

OPBAKNING "Vi ser det som en naturlig opgave for os at gå ind og aktivt understøtte gode, lokale initiativer."

Sådan forklarer afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Galten, Morten Greve, i en pressemeddelelse en gimmick, banken står bag i et samarbejde med fodboldafdelingen i Galten Forenede Sportsklubber.

"Sammen spiller vi bedre" lyder mottoet for samarbejdet, som har til formål at synliggøre den lokale fodboldklub og at trække publikum til serie 2-holdets hjemmekampe på den nyanlagte opvisningsbane på Jutlander Bank Park i Klank.

"Vi trækker simpelt hen lod om kolde kontanter blandt de lokale bilister, som i den kommende tid kører med en bagrudestreamer, der henleder opmærksomheden på de nye, flotte faciliteter i Klank", siger Morten Greve.

Han udlover tre kontante præmier på hver 1.000 kroner. Når bankens medarbejdere i den kommende måneds tid spotter en bil med streameren, noterer de bilens nummerplade. Op til GFS hjemmekamp lørdag 14. september trækker banken tre vindere, som bliver offentliggjort under kampen – mod Brædstrup – på Jutlander Bank Park.

"Så vi forventer at se rigtigt mange tilskuere til kampen", siger Morten Greve.

Bagrudestreameren, der altså kan udløse en gevinst på 1.000 kroner, kan både hentes i Jutlander Bank Caféen i Klank Hallen og i bankens afdeling i Søndergade.

-feldt

Publiceret 16 August 2019 16:00