Christian Vium og resten af Go Go Berlin kom med masser af energi og fik oprejsning for sidste års tekniske problemer. Foto: Mike Madsen

Christian Vium og resten af Go Go Berlin kom med masser af energi og fik oprejsning for sidste års tekniske problemer. Foto: Mike Madsen

Go Go Berlin: Teknikken og tråden holdt

Endelig kom der gang i guitarerne på Smukfest

Af
Claus Sonne

Der er på mange måder voldsomt langt mellem knægtene i Go Go Berlin og gammelfar Johnny Madsen - og så alligevel: Begge leverede fredag eftermiddag et par fremragende koncerter, hvor der endelig-endelig-endelig blev sluppet noget tråd løs på Smukfest.

Se Mike Madsens fotos fra koncerten her:

Johnny Madsen har vanvittige Knud Møller. Sådan en har Go Go Berlin ikke. Til gengæld kom Christian Vium & Co. med masser af energi - og modsat sidste års koncert holdt teknikken hele vejen hjem. Eneste kiks var Viums problemer med at finde vej tilbage til scenen efter en udflugt blandt publikum.

En koncerts succes kan måles på mange måder. Målt på antallet af festivalgæster, der indvandrede til området foran Bøgescenen under koncert, blev Go Go Berlin en succes. Der var nemlig markant flere på lægterne ved koncert-slut end ved koncert-start. Helt fortjent.

Allerbedst fungerede numre 'We All Die Young' og 'Raise Your Head'. Her fik Go Go'erne virkelig tændt op under publikum.

Og ja: Det kan godt diskuteres, om Go Go Berlin på nuværende tidspunkt er et band, der hører hjemme på Bødescenerne. Der mangler måske stadig lidt. Men: Tak for tråd til både Go Go Berlin og Johnny Madsen. Mere i den boldgade, tak.

Publiceret 09 August 2019 21:06