Mange lod sig udfordre af det finurlige BycycleScribble. Foto: Inge Lynggaard Hansen

Mange lod sig udfordre af det finurlige BycycleScribble. Foto: Inge Lynggaard Hansen Inge Lynggaard Hansen

Se Billederne: BycycleScribble

Af
Inge Lynggaard Hansen

Fantasi, gamle cykeldele og genbrugsmaterialer er hovedingredienserne i otte storm P-lignende spil ved Byparken, som udfordrer både motorik, hjerne og koordination.

Flere lagde vejen forbi onsdag, da Smukby åbnede. Blandt dem Sara Plejdrup, der har taget turen ind til Kulturhuset med sin datter Nanna på 7 år, fordi de egentlig bare lige skulle ind og aflevere en bog.

"Vi har lige øvet os lidt på den høje ethjulede cykel og så faldt vi lige over alt det andet, der er her. Nanna skal være hos sin far og jeg skal ned og høre lidt musik senere i dag" fortæller Sara.

Lisbeth fra Skanderborg er med sit barnebarn Johanne fra Silkeborg er også taget forbi Kulturhuset for at kigge på Bycycle Scribble.

"Man bliver helt grebet af det her - det er jo for alle aldre! Bare de havde annonceret mere for det, så man på forhånd vidste, hvad det gik ud på."

Line Landbo fra Hørning er taget ind til Kulturhuset, fordi hun har set, der skulle ske noget for børn i dag. Med sig har hun Adam på 3 år og lille Baby Ellen. Adam er ret sej til det med at cykle på de mærkelige cykler.

Publiceret 08 August 2019 06:00