Beboerne på Svejstrup Præstegård åbner i næste uge en restaurant, der har åbent frem til lørdag. Foto Sonne

Beboerne på Svejstrup Præstegård åbner i næste uge en restaurant, der har åbent frem til lørdag. Foto Sonne

Pop-up restaurant i Svejstrup Præstegård

Der er mæthedsgaranti, musik, trylleri og hygge på på menukortet

Af
Claus Sonne

Fra tirsdag til lørdag i uge 30 slår de familier, der bor i Svejstrup Præstegård, dørene op til en midlertidig restaurant, der har kokken Mads Schriver, medejer af den aarhusianske restaurant Bardok, som gastronomisk ansvarlig.

Det er første gang, beboerne i præstegården inviterer inden for på denne måde. Ideen kommer efter en storslået og vellykket fest sidste sommer.

Køkkenet byder enten på frokost eller aftensmad, og især sidstnævnte måltid har allerede vist sig at være særdeles populært.

"Man kan vælge mellem en en mellem eller en mega menu - og så bærer vi ellers mad ind, til man er mæt," lyder det fra initiativtagerne, der blandt andet serverer grønsager fra gårdens egen store køkkenhave. Frisk fisk hentes på havnen i Aarhus.

Men hvorfor en pop-up restaurant?

"For det første er det hyggeligt, når folk kommer på besøg. For det andet har præstegården altid været et samlingspunkt i Svejstrup, og det må den gerne blive igen," lyder det.

På programmet er også blandt andet musik. Man kan læse mere og forhøre sig om plads via www.svejstrupglpraestegaard.dk/sommerrestaurant.

Publiceret 20 July 2019 11:30