Seks ud af ni personer fra Hørning Fester. Øverst: Rikke Brøbecher, Camilla Klintby, Lenette Dam Vixø. Nederst: Michael Klintby, Henrik Skjøtt, Chris J. Rasmussen og liggede Henrik Østergaard. Privatfoto

Seks ud af ni personer fra Hørning Fester. Øverst: Rikke Brøbecher, Camilla Klintby, Lenette Dam Vixø. Nederst: Michael Klintby, Henrik Skjøtt, Chris J. Rasmussen og liggede Henrik Østergaard. Privatfoto

Hørning Fester:

Ny støtteforening stabler stor lokal fest på benene

Til september skal der spises og festes i Hørning. Foreningen Hørning Fester har sat 600 billetter til salg

Af
Christina S. Johansen

Hørning Over halvdelen af billetterne til Hørning Festers første arrangement blev revet væk på et døgn.

"Vi er helt ovenud lykkelige for den her opbakning. At bygge noget nyt op tager tid, så vi er virkelig glade for, at folk er interesserede, selvom vi kun har reklameret gennem mund-til-mund og Facebook. Nu er vi ikke så nervøse for, om alle billetterne når at blive solgt - ork, det skal vi nok nå. Vi har jo selv lagt ud for alting, så det er rart at vide," fortæller Lenette Dam Vixø, en af de ni personer bag Hørning Fester.

Tilsyneladende er en god voksenfest altså lige, hvad Hørningborgerne har længtes efter.

Faktisk var det også præcis derfor, at den her flok på ni personer slog sig sammen for et halvt år siden. "Vi synes allesammen ikke, at der sker en skid i byen for voksne, så det ville vi gøre noget ved," fortæller Lenette Dam Vixø.

Ikke en enlig svale

Festen finder sted 28. september i Hørning Idrætscenter. Der er plads til 600 personer, og man kan forvente amerikansk lotteri med præmier sponsoreret af lokale virksomheder, hvide duge og mad fra Mesterslagteren i Hørning samt koncert med Le Freak og musik af DJ Claus Hartman.

Endelig kommer der vin-, gin- og champagnebar, som SuperBrugsen sørger for.

"Al overskud går til hal nummer tre i Hørning. Ved vores næste fest går overskuddet så til noget nyt. Vi er nemlig helt uafhængige af sportsgrene eller andet. Vi er en selvstændig og non-profit støtteforening med det formål at støtte Hørnings kultur- og ungdomsliv," forklarer Lenette Dam Vixø, som altså samtidig siger, at dette bestemt ikke er en enlig svale:

"Vores mål er at lave både en ungdoms og voksenfest hvert år."

Hørning Fester

  • Finder sted 28. september i Hørning Idrætscenter.
  • Der er plads til 600 personer.
  • Mad fra Mesterslagteren i Hørning, vin-, gin- og champagnebar, amerikansk lotteri, koncert med Le Freak og musik af DJ Claus Hartman.
  • Læs mere på www.horningfester.dk

Publiceret 12 June 2019 11:30