Skanderborg Kommunes udvalg om demokrati og borgerinddragelse leder efter borgere, der vil 'lege med'.

Skanderborg Kommunes udvalg om demokrati og borgerinddragelse leder efter borgere, der vil 'lege med'.

Borgerinddragelse:

Kommunen mangler dig

Skanderborg Kommune leder efter medlemmer til udvalg om demokrati og borgerinddragelse

Har du erfaring med at starte initiativer, der involverer borgere, virksomheder eller kommune? Har du siddet i elevråd eller andre bestyrelser, råd eller nævn? Eller har du på anden baggrund en viden om eller en vision for lokaldemokratiet i Skanderborg Kommune? Så er det måske dig, Skanderborg Kommunes udvalg om demokrati og borgerinddragelse leder efter.

Udvalget skal komme med forslag til nye initiativer, der kan udvikle demokrati og borgerinddragelse i Skanderborg Kommune. Det kan eksempelvis handle om Byrådets arbejde med opgaveudvalg, spørgetiden ved byrådsmøderne, udvikling af gode borgermøder og meget andet. Udvalget skal desuden komme med forslag til en revision af 'Politik for Borgerinddragelse'.

Ønsker du at være med i udvalget, så send en kort motiveret ansøgning med lidt om dig selv senest den 17. juni. Ansøgningen sendes til henrik.rosenlund.knudsen@skanderborg.dk

Byrådet ønsker et bredt sammensat udvalg i forhold til alder, køn, etnisk baggrund, geografi, boligform, indkomstforhold og funktionsevne. Udvalget får 15 medlemmer heraf fem byrådspolitikkere.

Første møde er i august 2019, og arbejdet afsluttes i foråret 2020. Læs mere på www.skanderborg.dk/borgerinddragelse.

Publiceret 04 June 2019 14:30