Kommunen tager endnu et kig på Vestermølles projekt omkring genrejsning af Munkekroen. Arkivfoto: Per Bille

Kommunen tager endnu et kig på Vestermølles projekt omkring genrejsning af Munkekroen. Arkivfoto: Per Bille

Sankthansbålet må vente lidt endnu på Munkekroen

Økonomiudvalget har besluttet at give Munkekroen endnu en chance for at blive genrejst på Vestermølle

Af
Grethe Bo Madsen

vestermølle Munkekroen ryger ikke på Sankthansbålet endnu. På sit møde onsdag i sidste uge besluttede Økonomiudvalget, at at lade kommunen tage endnu et kig på Vestermølles genrejsningsprojekt for at se, om en alternativ placering og formål, vil mildne Fredningsnævnet og bane vej for en genopførelse af kroen på Vestermølle.

"Munkekroen vækker følelser hos os alle. Vestermølles fik et meget firkantet svar, da de selv henvendte sig til Fredningsnævnet. Men i økonomiudvalget er vi ikke klar til at sætte punktum for kroen endnu. Måske der kan pudses lidt på projektet - findes en alternativ beliggenhed og anden beskrivelse, der vil gøre projektet spiseligt for Fredningsnævnet," siger borgmester Frands Fischer (A)

Byrådet satte sidste efterår i forbindelse med budget forhandlingerne 1 million kroner af til genrejsning af Munkekroen på Vestermølle. Pengene som sådan følger kroen, men de blev givet på det tidspunkt i anerkendelse af og begejstring for det projekt, Vestermølle kom med," understreger borgmesteren.

Publiceret 31 May 2019 19:30