Lars Boje Mathiesen stiller op for Nye Borgerlige i Østjylland. Pressefoto

Lars Boje Mathiesen stiller op for Nye Borgerlige i Østjylland. Pressefoto

FV19-kandidaterne:

Hysterisk klimadebat

For Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen handler klimaudfordringerne om at tilpasse sig og udvikle nye teknologier

Af
Lars Boje Mathiesen

Nye Borgerlige

fv19 Jeg er 43, bor i Harlev med min familie, og til dagligt arbejder jeg som lærer.

Klimadebatten er desværre blevet hysterisk. Når børn og unge frygter jorden vil gå under om 10-15 år, så har vi voksne fejlet.

Når jeg ser politikerne bruger dette aktivt i deres valgkamp, så græmmes jeg. Klimaet forandrer sig. Det har det altid gjort, og det vil det altid gøre.

Det handler om tilpasning

Det vi skal gøre, er konstant at tilpasse os som civilisation til dette. Derfor giver det mening at lave en omstilling væk fra fossile energikilder, og hen mod vedvarende energi.

Samtidig skal vi forske langt mere i nye teknologier, som kan mindske den skadelige forurening.

Vi skal have et opgør med den nuværende forfejlede indvandring.

Den koster 35 milliarder kroner om året, og vi sætter hvert år rekord i volds- og voldtægtsanmeldelser, og islam fylder stadig mere.

Den udvikling kan ikke fortsætte. Jeg er først og fremmest far, og det er min pligt at tage den kamp nu, ellers bliver det mine børn der må, og jeg vil have svigtet.

"Vi skal have et asylstop"

Derfor skal vi have et asylstop, kriminelle udlændinge skal udvises, og offentlige ydelser skal knyttes til det danske statsborgerskab.

Derudover skal vi stoppe med at uddele statsborgerskaber til nationaliteter, som vi statistisk ved vil gøre Danmark mere kriminelt.

Vi har verdens næsthøjeste skattetryk, så der mangler ikke penge i det offentlige.

Der mangler til gengæld anstændig politisk ledelse. Når der skæres på grundlæggende kernevelfærd, så er det ene og alene grundet politikernes forfejlede prioriteringer.

Tag for eksempel minimumsnormeringer.

Kommunerne har 252 milliarder kroner hvert år. En minimumsnormering koster 1,7 milliard. Altså ca. 0,7 procent af budgettet, hvilket man let kunne finde.

Publiceret 23 May 2019 10:00