Nina Bjerregaard fra Skanderborg arbejder hos Cirkus Arena. Pressefoto

Nina Bjerregaard fra Skanderborg arbejder hos Cirkus Arena. Pressefoto

Lokale Nina skal rejse rundt med cirkus

19-årige Nina Bjerregaard har fået job hos Cirkus Arena

Skanderborg Tirsdag 21. maj er 19-årige Nina Bjerregaard fra Skanderborg tilbage i sin hjemby i følgeskab med Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus, som hun i år rejser på turné med. Nina har nemlig fået sin drøm om at rejse rundt med cirkus opfyldt, da hun i februar måned blev udvalgt blandt de mange ansøgere til stillingen i Cirkus Arenas billetkontor.

Hvis jeg skulle nå ud på et rigtigt eventyr inden studietiden og det faste arbejde kalder, så var det nu

Nina har læst på HTX i Viby, og til efteråret vil hun læse til sygeplejerske på UCN i Hjørring, så hvis drømmen om at rejse med på en rigtig cirkusturné skulle opfyldes, var det nu eller aldrig.

Ud på eventyr

”Hvis jeg skulle nå ud på et rigtigt eventyr inden studietiden og det faste arbejde kalder, så var det nu. Min familie har bakket meget op omkring det, og opfordret mig til at prøve det af, for hvor tit får man chancen for at rejse rundt med et rigtigt cirkus," fortæller Nina Bjerregaard og fortsætter:

"Jeg regner med, det bliver en rigtig fed sommer. Op til premieren har vi haft ret travlt, så i starten var det lidt svært at finde ud af, hvad det hele egentlig var for noget, men ligeså snart jeg begyndte at lære alle folkene i cirkus at kende, blev det rigtig sjov. Alle er meget søde.”

Kapp

Publiceret 22 May 2019 12:15