Fatma Øktem stiller op for Venstre i Skanderborg. Pressefoto

Fatma Øktem stiller op for Venstre i Skanderborg. Pressefoto

FV19-kandidaterne:

Større fokus på bæredygtighed og fart på den grønne opstilling

Fatma Øktem er klar til at vende tilbage til Christiansborg

Af
Fatma Øktem

Venstre

fv19 Jeg ved, at det ikke er en dans på roser at være en del af dansk politik. Og mange har spurgt, hvorfor jeg stiller op til Folketinget igen. Det er et godt spørgsmål, for hvorfor vil jeg egentlig tilbage til et sted, hvor man hellere vil kaste med mudder end at få jord under neglene?

Svaret er, at jeg ved, jeg kan gøre en forskel.

Jeg hedder Fatma Øktem, og jeg er din lokale folketingskandidat for Venstre i Skanderborg. Jeg er født, opvokset og bosat i Aarhus og har siddet i Folketinget fra 2011-2015.

Fast, men fair integration

Da jeg ikke blev genvalgt i 2015, fordi jeg manglede få stemmer, tog jeg en ny uddannelse og et arbejde som redaktør. Jeg lyttede fortsat til danskernes oplevelser og historier. Men nu skal der handles, og derfor skal jeg tilbage til Christiansborg.

Jeg skal tilbage og sætte større fokus på bæredygtigheden og mere fart på den grønne omstilling. Fordi vi kan og skal. Jeg skal tilbage og gennemføre en fast, men fair integrationspolitik der virker. Frem for tom snak og symbolpolitiske tiltag.

Klar til at kæmpe

Jeg skal tilbage og sikre et sundhedssystem, der tager patienterne i hånden. Og et uddannelsessystem der sætter verdensrekord. Jeg tør tage de svære beslutninger. Men jeg tør også godt kæmpe for løsningen.

Og så vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for jeres tillid og åbenhed. Det er fornøjelse at mærke, at jeg ikke kæmper for Østjylland alene - og jeg er meget taknemmelig for den opbakning, jeg møder.

Østjylland er ikke 'bare' min kreds. Det er mit hjem, mit hjerte, min hverdag og min inspiration til det politiske arbejde – og I må IKKE tøve med at tage fat i mig på stemfatma@gmail.com

FAKTA

FV19-kandidaterne

  • UgeBladet Skanderborg har spurgt læserne om deres vigtigste emner i valgkampen.
  • Svaret lød: Klimaet, udlændingepolitik og kernevelfærd - i særdeleshed ældrepolitik og minimumsnormeringer i daginstitutioner.
  • Hvert parti får mulighed for at lade en kandidat kommentere herpå.

Publiceret 21 May 2019 10:00