Jens Juhl, Lene Møldrup, Eve og Henrik P. Lund i og omkring de to stole i 'projekt nabohjælp'. Foto Sonne

Jens Juhl, Lene Møldrup, Eve og Henrik P. Lund i og omkring de to stole i 'projekt nabohjælp'. Foto Sonne

Nabohjælp:

Vil gøre Adelgade mere attraktiv

Tre butikker giver hinanden en hånd til fælles glæde

Af
Claus Sonne

Uden for Zone Massages vinduer på Adelgade 115 står nu to stole og et bord. Sættet har Jens Juhl fra Chokolade-Fabrikken på Adelgade 113 købt hos Lene Møldrup i Comfort & Style på Adelgade 130. Tre naboer i et fælles samarbejde til gavn for alle tre.

"Henrik og Eve fra Zone Massage sagde til, at jeg gerne måtte brede mig hen foran deres vinduer, og da jeg ofte mangler plads om sommeren, slog jeg til. Og Lene har de her møbler, der er fremstillet i USA af genbrugte mælkeflasker af plast og er ekstremt holdbare. Så det var sådan set bare at sætte i gang. Nu skal vi bare have spredt budskabet om, at mine kunder også kan bruge de to nye stole til at sidde og spise is i," konstaterer Jens Juhl med et smil.

Grib bolden

Indehaverne af de tre butikker håber, at andre erhvervsdrivende griber bolden og vil medvirke til at gøre Adelgade til et mere spændende sted at opholde sig.

Det er jo til gavn for alle, at vi gør gaden mere attraktiv

"Det er jo til gavn for alle, at vi gør gaden mere attraktiv," fastslår Lene Møldrup, der apropos nabohjælp har udlånt en håndfuld blomsterkrukker med indhold til Jens Juhl.

Næste skridt i nabohjælpen kan blive wellnessmassage med chokolade, men det er en helt anden historie...

Publiceret 10 May 2019 19:30