Leder af Sølund Musik-Festival, Lasse Mortensen, (tv) er taknemlig for opbakningen til festivalen fra brygmester Lars Kromand og de frivillige på Skanderborg Bryghus.

Leder af Sølund Musik-Festival, Lasse Mortensen, (tv) er taknemlig for opbakningen til festivalen fra brygmester Lars Kromand og de frivillige på Skanderborg Bryghus.

Støtter Sølund Musik-Festival:

Bryghuset klar igen med Tov'li Øl

Igen i år brygger Skanderborg Bryghus en øl til støtte for Sølund Musik-Festival

Af
Grethe Bo Madsen

skanderborg Frivillige på Skanderborg Bryghus har igen i år brygget en Tov'li Øl til fordel for Sølund Musik-Festival. Øllen produceres med støtte fra lokale virksomheder, der for en sum penge får deres navn på etiketten.

"Vi er udtrolig glade for, at Skanderborg Bryghus igen i år har valgt at støtte op.

Tov'li Øl sættes derefter til salg og en del hældes også på fustage og sælges til gæsterne på årets festival.

Sidste år var Tov'li Øllen så stor en succes, at sponsorstøtten og salget af Tov'li Øl minus udgifterne til at brygge øllen, tilsammen indbragte Sølund Musik-festival en check 125.000 kroner.

Glad for opbakningen

"Vi er udtrolig glade for, at Skanderborg Bryghus igen i år har valgt at støtte op om udviklingshæmmede menneskers mulighed for en rigtig god fest mindst en gang om året," siger festivalleder Lasse Mortensen, der ser frem til årets festival, som nærmer sig udsolgt.

"Vi er næsten i mål. Der er ca. 250 partout-armbånd tilbage og 300 onsdagsbilletter. Torsdag er totalt udsolgt. Det svarer til sidste år på samme tid," fortæller han.

Mens det går strygende med salget af billetter er det så som så med de overnattende gæster i forhold til tidligere, hvor festivalen havde over 7.000 camperende gæster.

"Der er solgt ca. 2.000 campingpladser. Det er faktisk samme antal campister i år. Som det ser ud lige, nu kommer der ca. 250 mere på overnatning, og det er jo ingenting i det store spil," konstaterer festivallederen.

"Vi arbejder konstant med rettidig omhu. Vi har masser af tvungne udgifter til blandt andet etablering af strøm, vand. Vi har pgså måttet etablere nye containergårde, så vi kan tilfredsstille Søbyens krav om, ikke at skulle se på vores lagercontainere. Vi har rimelig godt styr på vores budget, og det ser ud til at vi kommer ud som i 2018, altså med et forretningsmæssigt underskud, som dog dækkes hjem af foreningen, Så alt er ved det gamle."

Torsdag 2. maj. er der releaseparty på årets Tov'li Øl. Foto: Grethe Bo Madsen

Torsdag 2. maj. er der releaseparty på årets Tov'li Øl. Foto: Grethe Bo Madsen

Tov'li øl

  Brygges af frivillig på Skanderborg Bryghus til fordel for Sølund Musik-festival. Øllen har en alkoholprocent på 6,4 og er brygget på bygmalt.

  Skanderborg Bryghus og Sølund Musik-Festival holder releaseparty for årets Tov'li Øl torsdag 2. maj klokken 15 på bryghuset, Danmarskvej 17 i Skanderborg.

  Det er stadig muligt for flere virksomheder at støtte op om Sølund Musik-Festival. For den nette sum af 4.000 kroner kan de få deres navne på etiketten og samtidig modtager de 4 kasser Tov'li Øl som tak for deres opbakning.

Sølund Musik-Festival

  Årets festival løber af stablen 11.-13. juni

  Tov’li’ Tirsdag 11. juni er der gratis adgang for alle – såvel mennesker med handicap som mennesker uden – indtil antallet af publikum på pladsen når myndighedernes begrænsning

  Blandt hovednavnene på årets festival er Rasmus Seebach, TV2, Gnags, Peter Sommer, Queen Machine, Jacob Dinesen, Shaka Loveless & Wafande samt Birthe Kjær og Kandis.

Publiceret 30 April 2019 16:00