Trine 'Dyrepasser' Hansen og Lars Henrik Rasmussen med to af de shetlandsponyer, som deltagerne skal guide gennem en agilitybane. Foto: CSJ

Trine 'Dyrepasser' Hansen og Lars Henrik Rasmussen med to af de shetlandsponyer, som deltagerne skal guide gennem en agilitybane. Foto: CSJ

Knyt teamet tættere sammen:

Guide miniheste med bind for øjnene

Teambuilding er efterhånden ret så udbredt, men teambuilding med tilknyttede miniheste hører alligevel til den mere sjældne slags

Af
Christina S. Johansen

Forestil dig, at du bliver placeret på en agilitybane med en shetlandspony og har til opgave at guide den firbenede gennem banen. Der er bare lige den lille detalje, at du har bind for øjnene.

Heldigvis kommer dine kollegaer eller holdkammerater dig til hjælp. De skal nemlig guide dig sikkert igennem banen på afstand.

"Det handler rigtig meget om kommunikation, samarbejde og evnen til at lytte. Man får lidt nogle andre sider at se af hinanden, og det kan forhåbentlig gøre, at man i hverdagen er mere åbne og opmærksomme på hinanden og vores forskellige måder at reagere på," forklarer Trine 'Dyrepasser' Hansen, som er den ene halvdel af parret bag denne nye form for teambuilding - Lars Henrik Rasmussen er den anden halvdel, og han fortsætter:

Det handler rigtig meget om kommunikation, samarbejde og evnen til at lytte

"Man er samtidig nødt til at komme helt ned i gear og virkelig få jordforbindelse. Man må være i nuet og mærke efter, hvor styrende man nu engang skal være i forhold til hesten."

Folkene bag tiltaget

Den nye form for teambuilding med pony finder man på www.firmaeventsjylland.dk, som Lars Henrik Rasmussen driver. De to personer bag det nye tiltag har hver deres kompetencer.

Lars Henrik Rasmussen er i forvejen vant til at lave teambuilding og events, og Trine 'Dyrepasser' Hansen er kvinden med dyrene. Hun laver normalt workshops og events med ponyer, snog og kanin - ligesom hun tager dyrene med på besøg på for eksempel plejehjem.

"Men jeg ville egentlig også gerne lave noget mere hen ad teambuilding," siger Trine Dyrepasser, og Lars Henrik Rasmussen fortsætter:

"Og jeg havde længe gået og tænkt på at lave noget med dyr."

Trines nabo kendte Lars, og sådan fandt makkerparret altså sammen.

Publiceret 23 April 2019 11:30