I Skanderborg har de tre tennisklubber, der hører under Dansk Tennis Forbund, haft en fremgang på 64 medlemmer fra 2017 til 2018. Foto: Adobe Stock

I Skanderborg har de tre tennisklubber, der hører under Dansk Tennis Forbund, haft en fremgang på 64 medlemmer fra 2017 til 2018. Foto: Adobe Stock Yakobchuk Olena - stock.adobe.com

Se grafikken:

Medlemmerne strømmer til tennisklubberne

Især Ry Tennisklub har oplevet en markant fremgang i 2018

Af
Danni Paulsen

Tennissporten har kronede dage i disse tider.

Det er konklusionen, efter dugfriske tal fra Dansk Tennis Forbund (DTF) viser, at de danske klubber havde en markant medlemsfremgang i 2018.

Godt 2.000 flere danskere greb ketcheren og meldte sig ind i en klub under DTF i det forgangne år, og det glæder forbundsdirektøren.

”Det er en utrolig flot medlemsfremgang og på alle måder en fantastisk historie om samarbejdets ånd," siger Emil Bødker i en pressemeddelelse og fremhæver et samarbejde med DGI om at fremme foreningslivet i de danske sportsforeninger.

Væksten er dog selvfølgelig klubbernes fortjeneste

"Væksten er dog selvfølgelig klubbernes fortjeneste. De arbejder hårdt med tiltagene, og de dygtige trænere og frivillige skaber hver dag energi, smil og glæde ved spillet."

Flot vækst i Skanderborg

En del af æren for den store fremgang kan også tilskrives udviklingen i Skanderborg. Her har de 3 tennisklubber, der hører under DTF, haft en vækst på 64 medlemmer

I den mindste af de tre, Ry Tennisklub, har man især haft et fremragende år med 26 flere medlemmer end i 2017 og en vækst på hele 24 procent.

Kommunens største tennisklub, Skanderborg Lawn Tennis Klub, har fået 22 flere medlemmer, mens man i Hørning kan konstatere en fremgang på 16 medlemmer.

Publiceret 22 April 2019 06:00