Skanderborg Bokseklub laver to-tre opvisningskampe ved Høstbar.

Skanderborg Bokseklub laver to-tre opvisningskampe ved Høstbar.

Aktiv Skanderborg:

Opvisningskampe i boksning ved Høstbar

Skanderborg Bokseklub bygger op fra bunden med ledelse med mange års erfaring fra dansk amatørboksning

Af
John Pedersen

SKANDERBORG 'Høstbar' er stedet, hvor man ved Aktiv Skanderborg-arrangementet lørdag 27. april kan møde Skanderborg Bokseklub.

Her vil man kunne deltage i en gættekonkurrence, hvor man kan vinde fine gaver.

Der bydes også på to-tre opvisningskampe og så ellers selv prøve at få de store plethandsker på og slå sig løs med en træner ved sin side.

Desuden kan man stille spørgsmål til klubbens ledere og få svar på at de spørgsmål, man måtte have.

Lokal ledelse

Skanderborg Bokseklub er gået fra at være styret fra Aarhus til i dag at have en lokal bestyrelse fra Skanderborg og Galten-området. Det betyder blandt andet en bedre kontakt mellem bestyrelse og medlemmer.

Formanden Lars Borch Lund Hansen og næstformanden Kim Langballe er trænere og suppleres af Palle Kaiser som bestyrelsesmedlem. Det er planen, at Palle senere skal indtræde i trænerteamet.

Den kendte tidligere bokser Jimmy Balle fra Aarhus er også en del af holdet, altså fire ældre mandfolk med masser af rutine fra bokseringen i dansk amatørboksning.

Målet er at 'lave' nogle gode boksere, men samtidig satse på en god motionsafdeling, hvilket er med til at skabe en super stemning og et godt sammenhold mellem alle medlemmer.

Starter forfra

Skanderborg Bokseklub er startet forfra og bygger det hele op fra næsten ingenting.

"Vi har ikke boksere med masser af kampe, men vi har fire-fem stykker, som vi ser et stort potentiale i, og som vi skal arbejde med og gøre bedre. Vi får hele tiden nye medlemmer og alle er velkommen. Vi er en klub for fællesskabet og ikke de enkelte succeser, selv om vi jo er en enkeltmandssport," understreger formanden Lars Borch Lund Hansen.

Publiceret 22 April 2019 13:00