1. maj kan Gitta Jørgensen, indehaver af salon Fiin i Ry, kalde sig holistisk hudplejeterapeut. Foto: Eva Lund

1. maj kan Gitta Jørgensen, indehaver af salon Fiin i Ry, kalde sig holistisk hudplejeterapeut. Foto: Eva Lund

Salon Fiin:

Gitta er klar med holistisk hudpleje

Gitta Jørgensen, indehaver af salon Fiin, bliver holistisk hudplejeterapeut

Af
freelancejournalist Eva Lund

I 2016 var Gitta Jørgensen, indehaver af salon Fiin i Ry, den første i Danmark der fik certifikat på, at hendes frisør og skønhedsklinik er grøn hele vejen igennem. Nu er hun på vej med med endnu et skønhedstilbud til sine kunder. 1. maj er hun nemlig færdiguddannet holistisk hudplejeterapeut.

Uddannelsen kan kun tages i København, men det afskrækker ikke Gitta Jørgensen, som sagtens kan arbejde på fuldtid i Fiin, samtidig med at hun én gang om måneden står på toget fra Ry Station og tager turen over Storebælt for at uddanne sig på Holistisk Hudterapeut skolen.

Skønhed kommer indefra

"Et ordsprog siger, at skønhed kommer indefra. Det kan virke lidt som en kliché, men fra et holistisk perspektiv, er der noget om snakken. For at din hud skal være i balance, er det nemlig afgørende at din krop også er det. En holistisk hudbehandling er meget mere end ansigtsmassage og cremer - det er en dybdegående analyse af din hud og dig som helhed," forklarer Gitta.

Et ordsprog siger, at skønhed kommer indefra. Det kan virke lidt som en kliché, men fra et holistisk perspektiv, er der noget om snakken

Der er meget, man selv kan gøre for at få huden til at stråle. Sund kost, væske og masser af søvn er afgørende. Men der findes også en række specialprodukter, der beskytter huden udefra. Og det er blandt andet de produkter, Gitta Jørgensen tilbyder i klinikken.

Grøn er en garanti

"At en salon er grøn, er kundernes garanti for, at der hverken er hormonforstyrrende, kræftfremkaldende eller miljøskadelige stoffer i produkterne, der anvendes i behandlingerne eller i de produkter, der sælges i klinikken. Det gælder både hårplejeprodukterne og makeup produkterne," fortæller Gitta.

Jeg er selv allergisk overfor parfume, og jeg synes, der manglede et grønt alternativ til alle de kemifyldte produkter, der er på markedet

"Jeg er selv allergisk overfor parfume, og jeg synes, der manglede et grønt alternativ til alle de kemifyldte produkter, der er på markedet."

Publiceret 18 April 2019 11:30