Borgmester og 2. viceborgmester klippede snoren til Båndet. Foto: Per Bille

Borgmester og 2. viceborgmester klippede snoren til Båndet. Foto: Per Bille

Båndet indviet:

"Jeg kan ikke få armene ned"

Omkring 800 deltog i festlighederne

Af
Christina S. Johansen

Låsby Jamen er det ikke bare en sti? Tjoe, 'Båndet' er som sådan "blot" en sti, men det er en temmelig velplanlagt sti med både grillhytte, sheltere, 10 skilte med historier, som passer til udvalgte steder, og et toilet.

'Båndet' går mellem Låsby, Galten og Skovby og blev indviet søndag med deltagelse af sammenlagt 800 mennesker.

"Jeg kunne slet ikke få armene ned. Jeg er så glad for, at alle de her mennesker dukkede op. Det var virkelig en folkefest. Uanset hvor man kiggede hen, var der bare gang i den," siger Karen Schack Lindemann dagen derpå - hun er formand for Projektforum Galten-Skovby, som står bag 'Båndet'.

Gode til at løfte i flok

Med i festlighederne var 2. viceborgmester Martin Frausing Poulsen (DF) og borgmester Frands Fischer (S). I borgmesterens tale lød det blandt andet:

"Virkelyst og et lokalt engagement. Det flytter noget. Om ikke bjerge, så i hvert fald jord, stolper og bænke. Tak til alle jer, der har bidraget til projektet," sagde han og fortsatte:

"Jeg flyttede mine ting ind på borgmesterkontoret for en uges tid siden. Måske skulle jeg have ringet til jer? I er mange og gode til at løfte i flok. Tak for indsatsen og stort tillykke med Båndet."

Publiceret 09 April 2019 19:30