Frands Fischer (S) vil i den kommende tid sætte borgmesterkontoret på hjul og køre ud i kommunen for at møde borgere, foreninger og lokale virksomheder. Foto: Ole Nissen

Frands Fischer (S) vil i den kommende tid sætte borgmesterkontoret på hjul og køre ud i kommunen for at møde borgere, foreninger og lokale virksomheder. Foto: Ole Nissen

Ny borgmester introducerer borgmesterkontor på hjul

Frands Fischer (S), der mandag tiltrådte posten som borgmester i Skanderborg Kommune, vil i den kommende tid tage på rundtur i kommunen og mødes med borgere, foreninger og lokale erhvervsdrivende

Af
Grethe Bo Madsen

rundtur Skanderborgs nye borgmester, Frands Fischer, sætter i den kommende tid hjul på borgmesterkontoret for mødes med foreninger, erhvervsliv og interesserede borgere og blive klogere på de forskellige lokalesamfundene.

Det mobile borgmesterkontor starter ud i Hørning fredag 12. april, hvor Frands Fischer har sat hele dagen af til at besøge Hørning og blive klogere på byen.

Borgmesteren starter dagen med at drikke morgenkaffe i SuperBrugsen sammen med repræsentanter fra foreningslivet og lokale borgere. Programmet byder desuden på besøg hos Kohsel Elektronik, Hvam, Plejecenter Præstehaven og Hørning Idrætscenter.

"Jeg glæder mig til at blive klogere på de enkelte lokalområder. Mails, statistikker og rapporter kan fortælle meget, men det giver en helt anden forståelse at se ting med egne øjne og få en snak med lokale virksomhedsejere, foreningsmennesker og engagerede borgere," siger borgmester Frands Fischer.

Morgenkaffe med borgerne

Besøget i Hørning kommer ikke til at stå alene. Borgmesteren besøger i den kommende tid en række andre lokalområder i kommunen.

Overskriften på besøgsrækken er 'Borgmesterkontoret på hjul', og rammen er hver gang den samme: Besøg hos lokale virksomheder og institutioner samt fælles morgenkaffe med foreningsrepræsentanter og lokale borgere.

Alle kan tilmelde sig morgenmødet, og der vil typisk være plads til 25 personer. Borgmesteren og borgerne drikker morgenkaffe sammen og taler om, hvad der rører sig i lokalsamfundet, og hvad borgmesteren bør vide om de lokale forhold.

Publiceret 01 April 2019 11:00