Erik Krejbjerg ses her i den kommunale kantine på Fælleden 1, hvorfra han driver Camillas Dinér. Foto: John Pedersen

Erik Krejbjerg ses her i den kommimale kantine på Fælleden 1, hvorfra han driver Camillas Dinèr. Foto: John Pedersen

Der er højsæson hele året hos Camillas Dinér

Tapas-style er populært til konfirmationer og de fleste andre typer fester

Af
John Pedersen

Selv om virksomheden Camillas Dinér har til huse i den imponerende kommunale administrationsbygning på Fælleden 1 i Skanderborg, så er det et helt igennem privat foretagende, der drives af og ejes af kokken Erik Krejbjerg.

Camillas Dinér har en historik, der daterer sig tilbage til november 2001, hvor Camilla Schnack købte Ejer Bavnehøj Dinner og over nogle år fik skabt en virksomhed, der leverede mad til hele Østjylland og et godt stykke ind i det syd- og midtjyske.

I december 2012 blev forretningen overtaget af Erik Krejbjerg, der indtil da havde været ansat i Camillas Dinér.

Efter Skanderborg Kommune havde fået bygget sit nye domicil på Fælleden, bød Camillas Dinér ind, da den kommunale kantine og levering af mad til møder og lignende på rådhuset skulle etableres.

Erik Krejbjerg fik opgaven, da den kom i udbud, og har siden stået for de kommunale madleverancer og ved siden af drevet en omfattende mad-ud-af-huset virksomhed fra Fælleden 1.

Bred inspiration

Der er ansat to køkkenchefer i virksomheden, og så assisterer bossen ellers i køkkenet, når der er behov for det.

Men ellers er det opgaverne som daglig leder, han varetager med direktør-huen på.

Erik Krejbjerg, som oprindelig er fra Aarhus, er uddannet kok og har arbejdet indenfor branchen forskellige steder i Danmark, lige som han har været en tur omkring England og sammen med en kollega drevet en lille restaurant på Rhodos i det græske øhav i et års tid. Han har også haft forpagtet restauranter i Aarhus Golfklub og på Jysk Væddeløbsbane. Det er også blevet til et lille smut til Bali, hvorfra han også har hentet sig kulinarisk inspiration.

Camillas Dinér er kendt for sin høje kvalitet og har mange kunder året rundt, der får leveret mad til alle tænkelige fester, receptioner og lignende.

Prøvesmagning

Naturligvis er forårets konfirmationsfester der, hvor det boomer i den helt store stil.

Her har Erik Krejbjerg indført et specielt koncept, hvor han i god tid inviterer alle, der har vist interesse for at få leveret mad til konfirmationen fra Camillas Dinér.

"Tapas er meget op i tiden, ikke mindst til konfirmationer. Til en konfirmation bygger vi en buffet op med tre små, fine forretter i tapas-style, så der både er noget for oldemor og for barnebarnet. Alle skal kunne lide den her mad. Hertil kommer en let hovedret med to slags kød, kartoffel og noget salat og en dessert."

Men inden selve festen inviteres konfirmanderne og deres familie til at komme og prøvesmage de forskellige tapas-retter, så de kan vælge lige det, de helst vil have på festbordet.

"Vi designer vores tapas typisk ud fra traditionelle kendte retter. Vi laver for eksempel et lille stykke dampet torsk, et halvt vagtelæg og to rejer i en pæn anretning."

Vi designer vores tapas typisk ud fra traditionelle kendte retter

Camillas Dinér er dog også til den traditionelle suppe, steg og is, som stadig er efterspurgt hos den lidt ældre gruppe af kunder.

Årets travle gang

Erik Krejbjerg oplever årets gang i Camillas Dinér, hvor de mange konfirmationsfester afløses af et stort antal studentergilder og så bryllupssæsonen, der topper hen over forår og sommer.

I efteråret er der rigtig mange receptioner, og så kommer jo de mange julefrokoster skarpt forfulgt af nytårsmenuen og de mere og mere udbredte nytårskure.

Camillas Dinér leverer også mad til de mange arrangementer i den nærliggende idrætshal, ligegyldigt om det handler om håndbold på ligaplan til diverse kampsports-grene og høvdingebold.

Publiceret 28 March 2019 18:30