Erik Derdau og Bo Jørgensen er to af de tre ejere bag Ry Outdoor 365, som nu er rykket ind i Fiskerhytten i Ry. Foto: Christina S. Johansen

Erik Derdau og Bo Jørgensen er to af de tre ejere bag Ry Outdoor 365, som nu er rykket ind i Fiskerhytten i Ry. Foto: Christina S. Johansen

Outdoor-folk gafler drømme-huset:

Fiskerhytten bliver centrum for udendørs-sjov

Snart kan Ry Outdoor 365 byde på masser af udendørs-aktiviteter på Rodelundvej 1

Af
Christina S. Johansen

Ry Vandet slikker næsten op ad siden på Fiskerhytten i Ry, og skoven omkranser huset. En fuldstændig suveræn beliggenhed, hvis man er vild med at bruge naturen til alskens udfoldelser. Og det er folkene bag Ry Outdoor 365. Derfor var der heller ikke megen betænkningstid, da det kom dem for øre, at stedet snart blev ledigt.

"Nu har jeg i årevis bandet over, at jeg ikke selv havde hytten, så vi rykkede med det samme, vi hørte, at der var en mulighed. Det var bare 'yeah'! Jeg er vildt glad for det. Det er lidt en drøm, der er gået i opfyldelse, og her kommer til at være et miljø uden lige. Bare vent og se. Det bliver så fedt," siger en begejstret Erik Derdau, som er den ene af folkene bag Ry Outdoor 365 - hertil kommer Isabel Morgenstern og Bo Jørgensen.

Byen inviteres i skoven

Det miljø, som Erik Derdau hentyder til, er alverdens aktiviteter i naturen. Der kommer blandt andet klatring, stand up paddle, vandreture, kano og kajak.

Dertil alle mulige andre ting, som man kan relatere til udeliv - det kunne være snitning eller yoga eksempelvis.

Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad hytten og dens udearealer kan danne rammen om. Ry Outdoor 365 har nemlig et kæmpe netværk med omkring 100 forskellige kompetencer, som kan hives ind til forskellige opgaver.

"Vi vil gerne invitere hele byen i skoven. Meget gerne børnefamilierne. For vi vil lære Familien Danmark at bruge naturen noget mere. Desuden har vi en plan om at give alle børnehavebørnene i Ry et klatrekørekort. Vi har nemlig nogle vildt gode klatretræer tæt på," siger Erik Derdau.

Er der noget man gerne selv vil stå for eller godt kunne tænke sig at opleve, så må man meget gerne byde ind med det til Ry Outdoor 365, som så vil se på, om det kan realiseres.

På www.ryoutdoor365.dk kan man snart følge med i stedets forskellige aktiviteter.

En base for virksomheder

Fiskerhytten er 65 kvadratmeter stor, fordelt på et lille køkken, opholdsrum og to offentlige toiletter.

Hytten ligger på Rodelundvej 1 og foruden at blive et aktivitets-eldorado, kommer stedet også til at være base for de tre ejeres forskellige virksomheder.

Desuden fungerer huset som sekretariat under Outdoorfestivalen 7.-9-juni, som de tre personer er drivkræfterne bag.

Publiceret 22 February 2019 11:30