Der skal bygges på grunden, når Kvickly rykker ud medio 2019. Hvad og hvor meget vil COOP dog ikke løfte sløret for endnu.

Der skal bygges på grunden, når Kvickly rykker ud medio 2019. Hvad og hvor meget vil COOP dog ikke løfte sløret for endnu.

14 etagers højhus på vej i Skanderborg?

COOP: Ja, der skal bygges på Kvickly-grunden:

Af
Claus Sonne

COOP holder endnu kortene lidt tæt ind til kroppen, men den er god nok: Der skal - hvis alt går efter planen - bygges på den grund på Adelgade, hvor Kvickly ligger nu, dog først når Kvickly lukker medio 2019.

For halvandet år siden så det ellers ud som om, at byggeplanerne var skrottet, men nu lever de i bedste velgående. Det bekræfter udviklingschef i COOP, Flemming Møller Hansen.

"Vi har sat gang i et samarbejde med Skanderborg Kommune om at få udarbejdet et forslag til en lokalplan for grunden, så der kan ske noget i 2019," siger han.

Der må bygges i 14 etager på grunden. Er det planen?

"Jeg vil ikke gå i detaljer med planerne, før vi kommer længere hen i forløbet. Men vi arbejder meget aktivt på at udvikle et byggeri med både attraktive lejligheder og detailbutikker, der passer til Skanderborgs bymidte," lyder det fra Flemming Møller Hansen.

Publiceret 08 January 2019 11:30