Udgiften til en nødvendig udskiftning af kølesystemet er mere, end Løvbjergs mindste afdeling kan bære. 31. december lukker butikken i Adelgade. Foto: Sonne

Udgiften til en nødvendig udskiftning af kølesystemet er mere, end Løvbjergs mindste afdeling kan bære. 31. december lukker butikken i Adelgade. Foto: Sonne

Løvbjerg kaster håndklædet i ringen:

Lukker afdelingen i Adelgade 70

31. december er en epoke slut. Den dag lukker og slukker Løvbjerg i Adelgade

Af
Grethe Bo Madsen

"Løvbjerg lukker 31. december. Det er sådan det er. Årsagen er, at vi i en årrække ikke har tjent penge. Nu står vi overfor nødvendige investeringer, som er så store, at der ikke er udsigt til, at vi kan lave overskud i en størrelse, der kan tjene dem hjem igen. Derfor er der desværre ingen vej udenom en lukning. Det er en meget tung beslutning."

Det er en trist salgschef, Ole Busk, der mandag morgen overfor UgeBladet Skanderborg bekræfter rygterne om, at Løvbjergs mindste afdeling, afdelingen på Adelgade 70 i Skanderborg, lukker til årsskiftet.

"Vi har gået lidt stille med dørene, ikke for at hold edet hemmeligt, men af hensyn til vores medarbejdere. Vi har først og fremmest haft fokus på dem i den her triste situation," understreger Ole Busk.

Nye investeringer for dyre

"Butikken har gjort det rigtigt godt de sidste par år, og har leveret stor fremgang på bundlinjen. Personalet har virkeligt gjort, hvad de kunne. Desværre har det ikke været nok. Når vi kigger på de kommende år, vil butikken stadig levere negative resultater, og derfor har vi besluttet at lukke den," siger Administrerede Direktør Jesper Due og fortsætter:

"Hele butikkens køleanlæg skulle udskiftes inden 31. december på grund af ny lovgivning og generelt skulle butikken have en pæn ansigtsløftning for at være konkurrencedygtig på den lange bane. Det ville koste mange penge, og det har selvfølgelig også påvirket beslutningen.”

Den kommende periode vil gå med at få hjulpet så mange som muligt af medarbejderne videre i nyt arbejde. Enten i andre Løvbjerg-butikker eller i helt andre virksomheder.

Hvad der skal være i lokalerne er endnu ikke besluttet. Ejendommen ejes af Løvbjerg Ejendomme.

Publiceret 04 December 2018 11:40