Foto: Per Bille

Foto: Per Bille

Løbet er kørt: Partoutbilletterne til Smukfest 2019 er udsolgt

Rekordhurtigt blev samtlige godt 28.000 partoutbilletter solgt

Af
Grethe Bo Madsen

Godt 28.000 partoutarmbånd strøg ninja-hurtigt ned i de digitale indkøbsvogne, da Smukfest præcis klokken 10.00 åbnede op for salget af partoutbilleter til næste års 40-års jubilæumsudgave af Smukfest.

Klokken 11.05 skiftede køen karakter og blev til en kø til at skrive sig på venteliste.

"65 minutter tog det i år. Uha, I var godt nok mange i køen, som ikke nåede igennem. Skriv jer på ventelisten, og så er der jo mulighed for at skaffe sig armbånd til en enkelt dag fra den 4. februar kl. 10. Vi ved ikke helt, hvor vi skal gøre af os selv ovenpå sådan en kærligheds- og tillidserklæring andet end: Vi gør ALT hvad vi overhovedet kan for at skabe den bedste fest, som kan leve op til alle jeres forventninger. Det bliver fantastisk, og vi ses!" Sådan skriver Smukfest på sin facebook side.

Sidste år tog det halvanden time, inden der var udsolgt på armbåndskøen. Partoutbilletterne sælges i år for den nette sum af 2.695 kroner, men i modsætning til de foregående år, så køber festivalgæsterne i år ikke armbåndene helt i blinde.

Allerede 1. december udsendte Smukfest en tidlig julegave, da det blev afsløret, at Lukas Graham bliver et af hovednavnene på næste års festival. Mandag blev endnu tre danske navne afsløret, da Skukfest oplyste, at både Nephew, Nik og Jay samt TV-2 spiller i bøgeskoven til august 2019.

Publiceret 04 December 2018 11:23