Gys i Gudenåskolen. Foto: Per Bille

Gys i Gudenåskolen. Foto: Per Bille

Musical-gyser: Menneskeædende plante løs på Gudenåskolen

I sidste uge var der masser af gys og gru på Gudenåskolen, da 4.-6.klasse spillede teater for to fulde sale.

Alle skolelever i henholdsvis indskoling, mellemgruppe og overbygning på Gudenåskolen bruger på skift to hele skoleuger om året på at lave en teaterforestilling. Det bliver således til tre forestillinger på skolen om året.

Ofte finder elever og lærere selv på hele forestillingen, men denne gang tog mellemgruppen, 4.-6.klasse, dog udgangspunkt i filmen 'Gys i blomsterbutikken'.

Fortællingen har de selv formet og tilrettet med musik, film, dans, scenografi og replikker.

Det blev til en herlig, gyselig fortælling om blomsterbutiklærlingen Erling, der finder en plante, som han tager ind i blomsterbutikken. Han finder dog hurtigt ud af, at det ikke er en helt almindelig plante, men en kødædende plante. Og pludselig begynder folk i byen at forsvinde...

Related content

Rigtig fedt at lave teater!

6.klassespigerne Nanna, Amalie og Ida synes, at det er rigtig fedt at lave teater.

”Vi er mega heldige, fordi vi laver teater én gang om året. Og det er rigtig fedt,” fortæller Amalie. Hun har valgt at være med på musikholdet, som spiller til forestillingen, men hun spiller også en journalist, der forsøger at finde ud af, hvad der bliver af alle de folk, som forsvinder omkring blomsterbutikken.

Nanna, der spiller blomsterlærlingens kæreste, er enig.

”Det sjoveste er, når man selv er med til at finde på hvad, der skal ske og hvad, man skal sige. Så er det vores forestilling,” siger hun.

For Ida er det første gang, hun prøver at spille en stor teaterforestilling, for det er ikke ret lang tid siden, hun begyndte på skolen, og på hendes gamle skole, spillede de ikke teater. Så hun var ret spændt inden forestillingen.

”Jeg synes, det er sjovt at spille teater! Sammen med en anden spiller jeg et par, som har krondiamantbryllup,” fortæller Ida.

cns

Publiceret 26 November 2018 10:00