Det får nu konsekvenser for en 18-årig pige, at hun løj overfor betjente fra Sydøstjyllands politi og påstod, at hun og hendes veninder var endt i Vrold på grund af en kidnapning. Foto: Rigspolitiet Foto: Rigspolitiet

Kidnapningshistorie var løgn - Nu sigtes 18-årig pige for falsk anmeldelse

Et skænderi fik fire kvinder til at melde sig kidnappede

En 18-årig kvinde, der sammen med tre andre unge kvinder påstod sig kidnappet, bliver nu sigtet for falsk anmeldelse, skriver Horsens Folkeblad.

Sagen udspandt sig natten til 7. november, hvor den 18-årige ringede til politiet og sagde, at hun og tre andre unge kvinder i alderen 16 til 19 år var blevet kidnappet i en bil i Odense.

Politiet ankom til stedet og fik en beskrivelse af bilen. En politipatrulje fik færten af bilen og eftersatte, men kørte kort efter ind i en stensætning. De to betjente i patruljevognen måtte forbi skadestuen med mindre knubs.

Baggrunden for episoden var ifølge Horsens Folkeblad, at de fire fynske kvinder havde aftalt med en mandlig chauffør at køre fra Odense til Aarhus. Imidlertid kom de fem op at skændes undervejs, hvilket lidt over tre om natten fik chaufføren til at sætte kvinderne af på Vroldvej ved Skanderborg.

Det fik så den 18-årige til at ringe til politiet med kidnapningshistorien. Politiet kunne dog hurtigt konstatere, at den ikke holdt vand og fik kvinderne til at indrømme sagens rette sammenhæng.

Det får altså nu et retsligt efterspil for den ene af dem.

Publiceret 24 November 2018 10:00