Foto: Per Bille

Foto: Per Bille

Kommentar: Hvor blev I af, Facebook-krigere?

Det holder ikke kun at skælde ud på Facebook, hvis man vil høres af politikerne

Af
Claus Sonne

Det slår faktisk aldrig fejl. Hver gang vi på UgeBladet skriver om Smukfest, kommer kommentarerne væltende på Facebook: Smukfest fylder for stor, larmer for meget, sviner for meget, optager Dyrehaven i flere måneder om året - ja, festivalen får folk, der bor flere kilometer fra Dyrehaven, til at rejse fra hus og hjem.

De holdninger må man hjertens gerne have, og man kan også have ret. Og selvfølgelig skal festivalen ikke have fripas til at gøre, hvad man vil. Men... Alle jer Facebook-krigere, der sidder ved tasterne og skælder ud: Hvor var I, da de to offentlige borgermøder om Dyrehaven, og dermed også Smukfest, blev holdt?

I kan ikke påstå, at I ikke vidste, at møderne fandt sted. Og ja, det første møde lå midt på eftermiddagen, hvor nogle var på arbejde, men det andet lå om aftenen. Så I har haft gode muligheder for at dukke op og give jeres mening til kende.

Det er ganske enkelt ikke i orden, at I kan sidde og hælde galde ud på Facebook i forhold til Smukfest, hvis I ikke, når I har muligheden for at tale direkte til politikerne, møder op.

Pinligt letkøbt

I en kommentar på UgeBladets Facebook-side om, at der ikke var mødt ret mange frem til borgermødet torsdag, var der en der skrev, at det ikke nyttede noget at møde op til borgermødet, da alt jo alligevel var afgjort - og at festivalen altid fik sin vilje. Undskyld mig, men hvor er den holdning pinligt letkøbt.

PS: Hvis det viser sig, at I har skrevet masser af indsigelser mod planerne for Dyrehaven - fristen for høringssvar udløber 6. oktober - så får I en undskyldning.

Men jeg tillader mig at tvivle på, at det bliver nødvendigt at undskylde.

Publiceret 29 September 2018 09:00