Det var kun længden på koncerten, man kunne brokke sig over, da Post Malone var i aktion fredag aften. Han måtte nemlig gerne være fortsat endnu længere. Foto: Mike Madsen

Det var kun længden på koncerten, man kunne brokke sig over, da Post Malone var i aktion fredag aften. Han måtte nemlig gerne være fortsat endnu længere. Foto: Mike Madsen

Post Malone havde de helt store numre med på Bøgescenerne

Post Malone leverede varen og fik hele bøgeskoven til at hoppe fredag aften

Af
Mathias Sonne

Med Dannebrog på knæerne og ’Denmark’ på ryggen indtog den 23-årige texaner Bøgescenerne fredag aften til en fuldkommet proppet bøgeskov. Post Malone er på mange måder helt sin egen, når det kommer til både det personlige og musikalske, og stjernen fik så sandelig vist, hvorfor han er en af de mest omtalte og succesfulde kunstnere i verden.

De mange smuklinger, der var mødt op lang tid forinden for at sikre sig en plads, jublede allerede før Post Malone gik på scenen, og da stjernen så kom gående stille og roligt ud på scenen eskalerede lydniveauet til et maksimum.

Der blev åbnet med ’Too Young’, et nummer der omfavner ’det at leve i nuet’ – et motto som de mange smuklinger kunne bakke fuldt op om. Og selvom Post Malone var meget alene på scenen, da han nærmest var en enmandshær, så havde han ingen problemer med at få publikum med på de mange hits, der udgjorde sætlisten.

Det blev hurtigt gjort klart, at Post Malone bestemt var glad for at spille på Bøgescenerne. Til store bifald blev der sagt ”Thank you so much ladies and gentlemen” og “Skål” efter hvert nummer, og således fik texaneren charmeret sig ind hos publikum på overbevisende maner.

Man stod med en følelse af, at han kun havde behøvet at sige navnet på et nummer, som han havde tænkt sig at spille, og så havde publikum sunget det for ham. Uanset om det var hurtigere numre som ’Better Now’ eller mere stille numre som ’Stay’, hvor der blev taget guitar med på scenen, så blev de sidste toner altid efterfulgt med store bifald.

Specielt til de helt store numre, og her er det svært at uddrage enkelte numre, da Post Malone bragte mange numre, der på et eller andet tidspunkt har toppet hitlisterne verden over, var stemningen helt i top. Til kæmpehittet ’rockstar’, der er blevet spillet over en milliard gange på Spotify, stod publikum for andet vers, hvor Post Malone manglede sin ’partner’, rapperen 21 Savage. Nummeret blev sluttet af med at smadre den guitar, der blev introduceret under ’Stay’, til et kæmpe jubelbrøl.

Ligeledes under gennembrudshittet ’White Iverson’ fra 2015 havde publikum en stor rolle, da der under slutningen af nummeret blev slukket for musikken, så publikum kunne synge det ikoniske nummer for fuld udblæsning – hvilket var en helt speciel oplevelse.

Der blev sluttet af med hittet ’Gongratulations’, der udgjorde en passende afslutning på den fest, der blev skabt, samt den oplevelse det var at være til koncert med en verdensstjerne som Post Malone i bøgeskoven. Og som en rigtig verdensstjerne forlod Post Malone scenen ved at hoppe af scenen og blive eskorteret ud foran Bøgescenerne – efter at have levet op til de tårnhøje forventninger.

Publiceret 11 August 2018 15:00