Adskillige blev snydt ved det stort opsatte arrangement Ladies Night på Fælleden. Nu er en 26-årig kvinde dømt i sagen.

Adskillige blev snydt ved det stort opsatte arrangement Ladies Night på Fælleden. Nu er en 26-årig kvinde dømt i sagen.

Dom i bedrageri-sagen fra Ladies Night-messen

26-årig kvinde kendt skyldig i 30 forhold og idømt fængsel

Fængsel i 1 år og 6 mdr. fængsel som en kombinationsdom, hvor de 6 mdr. skal afsones, mens resten blev betinget med vilkår om tilsyn og prøvetid.

Sådan lød dommen ved retten i Horsens i en tilståelsessag over en 26-årig kvinde, der var sigtet i svindelsagen fra blandt andet Ladies Night i Skanderborg.

Der var 67 forhold, som drejede sig om bedrageri, databedrageri, dokumentfalsk, overtrædelse af bogføringsloven og nogle overtrædelser af færdselsloven. Sydøstjyllands Politi har efterforsket sagen, mens kvinden har været varetægtsfængslet.

Kvinden blev dømt skyldig i cirka 30 forhold vedrørende bedrageri, databedrageri, underslæb og dokumentfalsk for i alt cirka 1.032.000 kr., herunder blandt andet bedrageri på messer og "Ladies Nights" i flere jyske byer overfor leverandører af forskellige varer og ydelser, hvor hun i forbindelse med krav om forudbetaling havde fremsendt dokumentation for betaling til de pågældende leverandører, samt overfor kunder, der havde købt tøj og sko mv., idet hun indtastede og hævede større beløb på kundernes konti, end det de købte for. Herudover blev hun dømt for overtrædelse af bogføringslov og færdselsloven, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anklagemyndigheden frafaldt på grund af bevisets stilling en række af de forhold, hvor den 26-årige var sigtet for bedrageri overfor leverandører, men hvor der ikke forud for levering var fremsendt dokumentation for overførselsbilag.

Den 26-årige kvinde fik desuden en bøde på 50.000 kr. for overtrædelser af færdselsloven og mistede sit kørekort i 6 mdr. Hun blev dømt til at betale erstatning i de forhold, hun blev fundet skyldig i.

Kvinden, der er bosnisk statsborger, blev udvist betinget. Anklagemyndigheden havde ønsket ubetinget udvisning, men det ville være i strid med Danmarks internationale forpligtelser på grund af kvindens tilknytning til Danmark.

Den dømte tog betænkningstid i 14 dage vedrørende spørgsmål om anke. Retten fandt ikke, at der var grundlag for opretholdelse af varetægtsfængslingen indtil afsoning, og hun er nu løsladt.

e.r

Publiceret 04 July 2018 10:18