Den kvinde, der snød flere kvinder ved Ladies Night i Skanderborg, er nu blevet sigtet for blandt andet bedrageri og varetægtsfængslet

Den kvinde, der snød flere kvinder ved Ladies Night i Skanderborg, er nu blevet sigtet for blandt andet bedrageri og varetægtsfængslet

Ladies Night: 26-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet

Der er tale om cirka 50 sager vedrørende bedrageri, dokumentfalsk og underslæb for et større beløb

Sydøstjyllands Politi fremstillede tordag - på baggrund af længere tids efterforskning - en 26 årig kvinde i grundlovsforhør, sigtet for i alt ca. 50 forhold vedrørende bedrageri, dokumentfalsk og underslæb for et større beløb.

Det fortæller politiet et en pressemeddelelse.

De strafbare forhold, som kvinden er sigtet for, udspringer af hendes virksomhed med at arrangere og afholde arrangementer rundt om i Danmark i form af modeshows, livsstilsmesser og "Ladies Nights", blandt andet i Skanderborg, hvor forretningsdrivende kunne købe en stand, hvorfra de kunne sælge varer til de kunder, der besøgte arrangementerne.

Kvinden stod i den forbindelse for leje af lokaler, indkøb af mad og drikke, booking af diverse sangere/kendisser, der optrådte til arrangementerne, markedsføring i lokalområdet m.v. Til nogle af arrangementerne solgte hun også selv varer i form af tøj og sko.

I kølvandet på disse arrangementer har de relevante politikredse modtaget en række anmeldelser om bedrageri m.v. rettet mod den 26-årige.

Kærede kendelsen

Retten i Horsens besluttede, at varetægtsfængsle kvinden i foreløbigt 4 uger. Fængslingskendelsen ønskede hun indbragt for landsretten, der nu vil tage stilling til spørgsmålet om fængsling. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, og Sydøstjyllands Politi kan derfor ikke oplyse yderligere i sagen til offentlighed på nuværende tidspunkt.

Retten nedlagde navneforbud i sagen.

cns

Publiceret 25 May 2018 08:47