Uffe Høj, formand for Di Heslige Slønglers Klup og Ingemarie Hønnicke, filialdirektør i Nordea Skanderborg. Privatfoto

Uffe Høj, formand for Di Heslige Slønglers Klup og Ingemarie Hønnicke, filialdirektør i Nordea Skanderborg. Privatfoto

Nordea-fonden støtter Di Heslige Slønglers Klup

Der er Sløngeldage 25. og 26. maj

Skanderborg Nordea-fonden, som fremmer det gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur, har tildelt Di Heslige Slønglers Klup 15.000 kr. til afholdelse af Sløngeldage 2018. Det fortælles i en pressemeddelelse.

Di Heslige Slønglers Klup har siden 2015 arrangeret årlige Sløngeldage, der har fokus på "Ole Lund Kirkegaards tidløse forfatterskab, den gode børnelitteratur samt det fantasirige og skabende liv".

Sløngeldagene afholdes 25. og 26. maj. Den 25.maj får alle kommunens elever i 3. klasse mulighed for at deltage i en række spændende aktiviteter, der afvikles i Kulturhuset Skanderborg, på Morten Børup Skolen og Skanderborg Realskole, i et cirkustelt og på M/S Dagmar på Skanderborg Sø. Aktiviteterne kan være forfatterforedrag (eksempelvis Lars Daneskov), rapgruppen HipSomHap eller fortællingen om Luther med Sigurd Barrett.

26. maj kulminerer Sløngelprojektet med Bogdagen for Bette Lorte og en række aktiviteter på Kulturtovet og i Byparken.

"For os er det vigtigt at understøtte lokale projekter, der kan være til gavn og glæde for folk i Skanderborg Kommune. At Sløngeldagene efterhånden også bliver besøgt af mange mennesker fra andre dele af landet, gør bestemt ikke glæden mindre for os.

"At kunne understøtte lokale ildsjæle, der arbejder for at skabe gode oplevelser for børnefamilierne, er virkelig også noget, vi gør med største glæde," lyder det fra Ingemarie Hønnicke, filialdirektør i Nordea Skanderborg:

At støtten fra Nordea-fonden vil finde anvendelse, er der ingen tvivl om, siger Uffe Høj, formand for Di Heslige Slønglers Klup:

"Det koster at lave Sløngeldagene. Som udgangspunkt bør næsten alt være gratis. Ingen familier bør forhindres i at deltage på grund af økonomien. Derfor glæder det Slønglerne, at Nordea-fonden tildeler os støtte til dette projekt. Vi mener i al beskedenhed, vi er med til at fremme det gode liv med vores aktiviteter. Et projekt med appel til fantasien, friheden og kreativiteten kan kun understøtte, Nordea-fondens hensigt om at fremme det gode liv," siger han.

cns

Publiceret 21 May 2018 20:00