SuperBrugsen i Galten ejer den i alt 7091 kvadratmeter store grund.

SuperBrugsen i Galten ejer den i alt 7091 kvadratmeter store grund.

Burger King på Klank: Burgerkæden rykker ind ved OK's tankanlæg i Galten

I det fjerneste hjørne mod øst ved OKs tankanlæg på Klank tæt ved motorvejen bygges stor burgerrestaurant

Af
Erland Rasmussen

Det er en af de store og kendte kæder i fastfood-branchen, Burger King, der rykker ind på den store grund ved OK tankanlægget og fru K oppe ved Galten Erhvervspark.

Her er entreprenører allerede i fuld sving med at klargøre den 3000 kvadratmeter store grund til den kommende burgerrestaurant, der forventes at åbne i slutningen af juli.

Lejer ud til Burger King

Det er SuperBrugsen i Galten, der driver OK Tankanlægget på Klank og ejer den i alt 7091 kvadratmeter store grund, hvoraf Burger King skal placeres et 3000 kvadratmeter stort areal.

Burgerrestauranten skal ligge bag ved Fru K i det fjerneste hjørne mod øst ned mod motorvejen. Restauranten bliver på 385 kvadratmeter.

Det er bag Fru K, at den nye burgerrestaurant skal ligge.

Det er bag Fru K, at den nye burgerrestaurant skal ligge.

Brugsuddeler Brian Kamper, SuperBrugsen i Galten, oplyser, at det 3000 kvadratmeter store grundstykke er lejet ud til selskabet, der skal drive den kommende Burger King, på en 30-årig lejekontrakt.

Fra starten har SuperBrugsen i Galten været klar over, at man aldrig selv ville komme til at skulle bruge alle 7000 kvadratmeter i erhvervsparken.

"Vi købte et stykke, da det var til salg, og vi vidste, at der ville være 3000 kvadratmeter, vi ikke kunne bruge, men vi vidste også, at det ikke blev mindre værd, men vi har ventet, indtil den rigtige ide lå på bordet," forklarer Brian Kamper.

Der graves på livet løs for at gøre klar til bygningen af en Burger King.

Der graves på livet løs for at gøre klar til bygningen af en Burger King.

Brugsuddeleren mener, at Burger King vil bidrage til helheden på Klank, som bliver et helt lille center med mad, benzin og vaskehal.

SuperBrugsen lejer også ud til Fru K, men ser ikke de to restauranter som konkurrenter.

"Det er to koncepter, der er forskellige, og de supplerer hinanden. Vi tror på, at det i fællesskab til give øgede aktiviteter til området og byen," siger Brian Kamper.

Plads til vaskehal nr. 2

I forbindelse med aftalen har SuperBrugsen sikret sig, at der er plads til et vanskeanlæg nummer to i takt med, at Galten vokser.

"Vi har allerede mærket, at den nuværende ene vaskehal snart når sin fulde kapacitet," siger Brian Kamper.

Der er reserveret plads til også at bygge endnu en vaskehal.

Der er reserveret plads til også at bygge endnu en vaskehal.

Publiceret 02 May 2018 11:00