8. januar blev optiker Peter Boa Haakon fra Smukt Syn overfaldet i Louis Nielsen-butikken på Adelgade.

8. januar blev optiker Peter Boa Haakon fra Smukt Syn overfaldet i Louis Nielsen-butikken på Adelgade.

Alle tager afstand fra overfald på optiker

Den mand, der overfaldt en optiker i en anden optikerbutik, er nu fyret

 

 

“Der ingen undskyldning for det, vores medarbejder gjorde.”

 

Sådan siger Danny Fabricius Fogel, indehaver af firmaet Promoters, efter en episode 8. januar, hvor en af firmaets promotere overfaldt en butiksindehaver på Adelgade.

 

LÆS OGSÅ: Optiker overfaldet i konkurrents butik

 

“Den pågældende medarbejder var sendt ud af os for at gøre reklame for en brillebutik. Det lå IKKE i hans opgave, at han skulle bevæge sig væk fra området uden for butikken, for det må han som udgangspunkt ikke ifølge lovgivningen. Jeg kan forstå, at vores medarbejder følte sig provokeret af den mand, han overfaldt, og selv om det er uhensigtsmæssigt, at der sker en provokation, så berettiger det på ingen måde hans handlinger,” siger Danny Fabricius Fogel og tilføjer:

 

“Det er en ringe trøst, at vores medarbejder rent faktisk var sendt hjem for dagen, da overfaldet skete. I min tid som ejer af firmaet har vi vel haft cirka 100.000 medarbejdere ude, men jeg har aldrig oplevet en sag som denne. Vi screener, træner og tester vores medarbejdere, inden de sendes ud, men vi må erkende, at der i denne situation er sket noget, vi ikke kunne forudse,” siger han og kommer med en opfordring.

 

“Føler man, at vores promotere laver noget, de ikke burde, så kontakt det firma, de på dagen repræsenterer. Så tager de kontakt til os, så vi kan tale med vores medarbejder.”

 

Er den pågældende medarbejder stadig ansat?

 

“Det er han ikke.”

Vi tager klar afstand

Karsten Højbjerg er indehaver af Louis Nielsen-butikken på Adelgade og overværede episoden 8. januar.

 

“Det er dybt beklageligt, hvad der skete, og jeg kan med sikkerhed sige, at vi aldrig tidligere har haft problemer med de personer, Promoters sender ud. Jeg er ked af det på Peters vegne, og jeg er ked af det på mit personales vegne. Det var bestemt ikke sjovt at overvære, men vi har fået det bearbejdet,” siger han.

Publiceret 29 January 2018 13:00