De to aktive kvinder har også skrevet bogen “Iværksætteri i praksis”.

De to aktive kvinder har også skrevet bogen “Iværksætteri i praksis”.

Gedved-kvinder vinder en pris for deres blog

Et lokalt iværksætterfirma hædres for blog om iværksætteri

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Jørgen Bollerup Hansen

 
 
Dorthe Do Bejer og Birgitte Feldborg fra firmaet Iværksætter.Nu i Gedved modtog torsdag 14. december prisen DigiAwards for at lave en af Danmarks bedste blogs til iværksættere.
I ni år har Dorthe Do Bejer & Birgitte Feldborg leveret brugbar, gratis viden og gode idéer til iværksættere via deres blog Iværksætter.nu.
 

De brænder for at hjælpe andre iværksættere godt fra start, så de undgår at tage unødvendige og dyre omveje – og den hjælp er de gode til at give, for de er selv gået iværksættervejen.
 
LÆS OGSÅ: Iværksættere roser Skanderborg Kommune
 
 
For ni år siden var de begge arbejdsløse. Birgitte deltog på det første forløb af ”Iværksætterpakken”, hvor hun efterfølgende kom til at undervise. Dorthe deltog på det næste forløb, hvorefter hun også kom til at undervise – og der mødte de to hinanden.
Efterfølgende er det både blevet til fælles virksomhed og et venskab, som rækker ind i privatlivet.
 

”Vi synes selv, at vi er supergode til at hjælpe iværksættere, fordi vi selv kender til udfordringerne og på vores blog deler vi masser af viden til iværksættere, som ikke sådan lige bliver forældet. Det er praktisk viden, enkle værktøjer og inspiration samt arbejdsark, man kan downloade og gå frem efter,” forklarer Birgitte Feldborg.

En dejlig anerkendelse

”Derfor er det selvfølgelig en dejlig anerkendelse at modtage en mail med ordlyden: Tak for jeres fantastiske blog – den, synes vi, skal hyldes med en DigiAward! Det kom helt uventet, men hvor er vi superglade for, at andre har lagt mærke til vores indsats,” siger Birgitte Feldborg.
Dorthe Do Bejer er uddannet grafisk designer på trykkeri og sprang ud som iværksætter, da hun flyttede fra København til Jylland og pludselig stod uden sit faglige netværk.
Birgitte Feldborg er uddannet korrespondent og har mange års erfaring inden for blandt andet HR, logistik og økonomi. Hun har drømt om at blive selvstændig og da hun fik sit femte barn, blev ønsket om selv at kunne styre sin tid et ufravigeligt krav.

Publiceret 21 December 2017 14:00