Josephine Mikkonen Sørensen sammen med Miss Portugal på besøg i en børnehave i Seoul. Hendes deltagelse i Miss Global Beauty Queen var en kæmpe oplevelse. Privatfoto

Josephine Mikkonen Sørensen sammen med Miss Portugal på besøg i en børnehave i Seoul. Hendes deltagelse i Miss Global Beauty Queen var en kæmpe oplevelse. Privatfoto

Josephine havde en fantastisk tur til Seoul

Virring-pige fik en oplevelse for livet, da hun deltog i MIss Global Beauty Queen i Sydkorea

Det kan godt være, at Josephine Mikkonen Sørensen ikke vandt skønhedskonkurrencen Miss Global Beauty Queen i Seoul, hvor hun repræsenterede Danmark, men oplevelsen ved at deltage har været fantastisk.
Læs også: Josephine skal være smuk for Danmark i skønhedskonkurrence i Seoul
“Det har været tre uger, jeg aldrig vil glemme, og tinden er gået så stærkt,” siger hun vel tilbage i Danmark.
Undervejs har hun sammen med de øvrige deltagere været involveret i en lang række arrangementer.
“Under overskriften 'Beauty with a heart' besøgte vi en gruppe ældre. Vi serverede middagsmad for dem, og at se glæden i deres øjne, da vi var der, var det største. De var så taknemlige, og det varmede mit hjerte meget at se dem så glade og taknemlige. Efter det besøg tog vi videre til SOS Kindergarten, hvor vi mødte en masse dejlig børn. Vi dansede med dem, fik taget billeder og så lærte vi dem, hvordan man siger hej i det land, vi kommer fra. Det var en fantastisk dejlig dag med masser af smil og glæde,” fortæller Josephine Mikkonen Sørensen.

Spillede curling

Et andet programpunkt for deltagerne var curling.
“Det var virkelig sjovt at prøve. Vi dystede til sidst i mod hinanden i hold og vi gik alle sammen virkelig meget op i det, så stemningen var helt i top,” lyder det.
Selve finalen var et kæmpe stort show holdt i hotellets have, hvor der blev sat en kæmpe stor scene op.
“Vi havde en åbningsdans og skulle bagefter vise et kostume, som repræsenterede vores land. Efter det var der endnu en dans og til sidst catwalk i aftenkjole inden top 15, top 5 og vinderen skulle findes. Hele aften gik så stærkt, og efter finaleshowet skulle vi til afterparty på en natklub inde i byen, hvor vi blev kørt i en masse biler. Fredag og lørdag fik vi shoppet, slappet af og nydt tiden sammen, inden vi alle skulle hjem igen,” fortæller Josephine Mikkonen Sørensen.

Publiceret 01 November 2017 11:45