Dansk Flygtninge efterlyser indsamlere i Skanderborg til Landsindsamlingen 5. november.
Er du frisk på en tur med raslebøssen, så kontakt indsamlingskoordinator Jan Guldmann på tlf. 3067 6340

Dansk Flygtninge efterlyser indsamlere i Skanderborg til Landsindsamlingen 5. november. Er du frisk på en tur med raslebøssen, så kontakt indsamlingskoordinator Jan Guldmann på tlf. 3067 6340

Dansk Flygtningshjælp har akut brug for indsamlere i Skanderborg

Landsindsamlingen 5. november mangler bøsseraslere i Skanderborg

Med bare få dage tilbage til Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling 5. november er der nu akut brug for frivillige indsamlere i Skanderborg. Det fortæller Dansk Flygtningehjælps indsamlingskoordinator i Skanderborg, Jan Guldmann, i en pressemeddelelse.
Læs også: Har du en ledig hånd til en flygtning?
"For at kunne nå ud til alle husstande i Østjylland skal 3.500 ruter dækkes - og indtil videre har vi dækket 2.800. Rigtig mange har allerede meldt sig, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Men der er stadig ledige ruter, og jeg håber, at endnu flere har lyst til at bruge tre timer på søndag på at gøre en forskel for verdens hårdest ramte flygtninge,” siger Jan Guldmann.
Lige nu knokler frivillige landet over med at finde indsamlere til årets landsindsamling.

1.000 kroner per bøsse

Indsamlingen er landsdækkende, og hver indsamler får i gennemsnit 1.000 kr. i indsamlingsbøssen. En del af de penge, man samler ind, vil blive brugt på at hjælpe mennesker fra Syrien og Sydsudan.
Samtidig skal indsamlingen sikre, at vi kan sætte hurtigt og effektivt ind, når katastrofen rammer et nyt sted og mennesker akut får brug for mad og tag over hovedet - et sted i sikkerhed.
Har du tid og lyst til en tur med raslebøssen på søndag for Dansk Flygtningehjælp kan du kontakte Jan Guldmann på tlf. 3067 6340.
jbe

Publiceret 01 November 2017 20:00