Morten Østergaard flankeret af lokale, radikale partifæller.

Morten Østergaard flankeret af lokale, radikale partifæller.

Morten Østergaard i Skanderborg:

Børn og unge kommer først

I lørdags var Radikale Venstres politiske leder Morten Østergaard på charmeoffensiv i Skanderborg - og med sig havde han en række kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget. 
 
Morten Østergaard og de radikale kandidater tog opstilling foran Blomspå Adelgade og delte flyers, slik, baloner og flag ud. 
 
Radikale Venstre i Skanderborg går til valg på børn og unge. Og den prioritet er politisk leder for Radikale Venstre, Morten Østergaard, helt enig i. 
 
"Skanderborg er en by i vækst med mange nye børnefamilier. Så det er ikke svært at få en samtale i gang på gaden, når ens mærkesag er børn, unge og uddannelse," siger Morten Østergaard.
 
10 radikale politikere var med til eventen, blandt andet byrådsmedlem Tage Nielsen, den 19-årige topkandidat, Emil Vogelius, samt kandidaterne Katja Hillers og Susan Kronborg.
 
Radikale Venstre i Skanderborg håber på at få to personer ind i byrådet igen. Og spørger man Morten Østergaard, så er chancerne fine.
 
"Trods lidt efterårsdryp i luften, var gejsten høj hos vores kandidater, der tæller både erfaring og ungdom. Vi tror på et godt valg, så vi fortsat kan præge udviklingen i Skanderborg," siger han.
 

null

Publiceret 12 October 2017 08:00