Comfort & Style, drevet af Lene Møldrup, har fødselsdag 14. oktober.

Comfort & Style, drevet af Lene Møldrup, har fødselsdag 14. oktober.

Comfort & Style har været et år på Adelgade

Livsstilforretningen Comfort & Style kan 14. oktober fejre et års fødselsdag på Adelgade. En blandet butik med et mix af forskellige artikler med fokus på tøj, smykker og tilbehør til smarte piger, krydret med eksklusive skønheds- og plejeprodukter samt spændende effekter og tekstiler til boligen.
 
”Vi har fra starten ønsket at skabe en inspirerende og trendy butik for den kvalitetsbevidste kunde og samtidig holde priserne på et overkommeligt niveau, hvor alle kan være med. En filosofi som er blevet taget utroligt godt imod af vores allerede mange trofaste kunder,” udtaler indehaver Lene Møldrup, som driver både butikken og webshoppen.
 
”Tøjkollektionerne er primært anerkendte danske brands som vi supplerer med spændende og anderledes styles fra indkøbsture i Europas metropoler. Vi kan således stilsikkert klæde på til såvel hverdag og job som til fest ”.
 
Brugskunst, plaider, skind, potter og planter samt anden dekoration til boligen er en anden stor handelsvare hos Comfort & Style.
 
”En smuk potte med en smuk robust plante kan man altid finde plads til, og sammen med vores øvrige boligting og skønhedsprodukter fra Meraki kan vi altid finde en perfekt gave til værtinden eller dig selv,” smiler Lene Møldrup.
 
Blandt flere lokale mærker er også smykkefirmaet Pilgrim bredt repræsenteret med smykker, ure, solbriller m.m.
 
”Sjovt nok har vi stadig næste dagligt nye kunder, som ikke har bemærket forretningen tidligere, men overraskes glædeligt. Vores adresse vil jo på sigt blive ryddet for at give plads til Lille Nyhavns-projektet, men indtil da bliver vi boende, og forventer efterfølgende at blive en del af det nye projekt, siger hun.”
 
Fødselsdagen fejres med en uges 20 procents rabat på alle varer fra 11.-18. oktober.
cns

null

Publiceret 12 October 2017 13:00